Korean Time! #2 : The Great Doctor

aynora nur | 11 September, 2012,3:51 PM |
Advertisement
As-salam,

Ingat tak lagi saya pernah buat entri berkaitan The Great Doctor. Drama bersiri korea ini sudahpun ditayangkan kat ONE HD saluran 393 Astro. Sesiapa yang mendaftar dengan Astro Beyond aje dapat tengok cerita ini. Saya pun sempat tengok episod 1 pada 11/9/2012. Not bad, mula2 ni macam ada lawak dan tak faham sangat tetapi biasalah, semua cerita macam itu. Tak kenal maka tak cinta.

The Great Doctor (K-Drama), K-Dramas, Lee Min Ho

Episod kat atas ni semasa Choi Young berada di tengah2 jalan, dia tak tahu nak pergi mana........ 
Dia sampai di sebuah kuil dan bertemu dengan seorang sami di situ. 


Dia kata, "Saya datang daripada syurga (ground to this heaven). Saya nak cari doktor sakti (God Doctor). Apakah awak tahu di mana saya boleh cari dia?" 

Sami itu kata, "humm....maksud awak doktor? doktor yang macam mana? doktor biasa? doktor gigi?...bahagian mana yang sakit?" 

Choi Young tunjukkan lehernya. Dan sami itu sangkakan dia perlukan pembedahan plastik. Sami itu siap bagi nama hospital lagi...lawak sikit kan??

The Great Doctor (K-Drama), K-Dramas, Lee Min Ho

Inilah doktor yg nak diculik dan bawa balik ke kayangan...haha..Doktor ni siap nak cabut lari tapi tak lepas...


The Great Doctor (K-Drama), K-Dramas, Lee Min Ho t

Ketika babak ini doktor perempuan ini merayu agar dia dilepaskan. Dan cahaya putih itu adalah tempat CY nak balik ke kayangan dengan menmbawa doktor itu sekali.

##gambar-gambar kat atas itu adalah diambil dari sini...

selamat menonton,
aynora nur
Tag : Korean Time
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
6 Komen untuk "Korean Time! #2 : The Great Doctor"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top