Followers Yang Ke #666

aynora nur | 28 October, 2012,6:55 PM |
Advertisement
As-salam,

Alhamdulillah...sepanjang 1 tahun berblog, kekadang update dan kekadang merapu, followers saya dah berjumlah 666 orang. Biarlah orang nak kat saya syok sendiri, tetapi saya amat sayangkan semua followers saya tak mengira jantina ataupun umur, okeh!

Dan cuba teka siapa follower saya yang ke #666 ini? Dia tak lain dan tak bukan adalah didi dayana jojo (ni mesti sahih nama samaran, hihi...eii jangan mare dik).

 
Sebagai penghargaan terhadap DDJ, saya cuba terbaik saya untuk review blog dia. Ada blog eh? Mestilah kan...nama blog dia RAHSIA HATI SEORANG BLOGGERBlog DDJ gunakan blogskin dan agak tersusun dan kemas. Blog loading time juge bagus. Mungkin disebabkan DDJ seorang teenagers, kebanyakan entri sesuai untuk yang berumur sewaktu dengannya. Ada juga entri yang general dan agak rajin update blog juga. Yang lain2 pasal ranking alexa ke, pagerank dsb, saya tak reti. Huh! Mintak aje HanifIdrus yang review...hihi, jangan mare anip.  

Terus saya menonjolkan diri dan menjadi followernya pula, fair and squarelah tu, orang kata, 

"orang memberi kita merasa, orang berbudi kita berbahasa..."

Terima kasih kepada DDJ yang sudi memfollower blog saya ini, tak mengiralah blog saya awak ter'masuk' ataupun volunteer masuk, awak tetap the best amongst the best!!

>Sekian, salam aidiladha!<
Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
4 Komen untuk "Followers Yang Ke #666"

salam, wah terharu di sini! :')

hehe.!DDJ nice name..btw,sy x gne blogskin..just guna blog biasa je.. thanks sebab sudi buat entry untuk saya!

wah... tahniah...
moga terus maju jaya... ^_^

hye nak ajak join GA...^_^

http://qasehcinta88.blogspot.com/2012/10/segmen-2nd-anniversary-giveaway-by-qcey.html

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top