Followers Yang Ke #666

As-salam,

Alhamdulillah...sepanjang 1 tahun berblog, kekadang update dan kekadang merapu, followers saya dah berjumlah 666 orang. Biarlah orang nak kat saya syok sendiri, tetapi saya amat sayangkan semua followers saya tak mengira jantina ataupun umur, okeh!

Dan cuba teka siapa follower saya yang ke #666 ini? Dia tak lain dan tak bukan adalah didi dayana jojo (ni mesti sahih nama samaran, hihi...eii jangan mare dik).

 
Sebagai penghargaan terhadap DDJ, saya cuba terbaik saya untuk review blog dia. Ada blog eh? Mestilah kan...nama blog dia RAHSIA HATI SEORANG BLOGGERBlog DDJ gunakan blogskin dan agak tersusun dan kemas. Blog loading time juge bagus. Mungkin disebabkan DDJ seorang teenagers, kebanyakan entri sesuai untuk yang berumur sewaktu dengannya. Ada juga entri yang general dan agak rajin update blog juga. Yang lain2 pasal ranking alexa ke, pagerank dsb, saya tak reti. Huh! Mintak aje HanifIdrus yang review...hihi, jangan mare anip.  

Terus saya menonjolkan diri dan menjadi followernya pula, fair and squarelah tu, orang kata, 

"orang memberi kita merasa, orang berbudi kita berbahasa..."

Terima kasih kepada DDJ yang sudi memfollower blog saya ini, tak mengiralah blog saya awak ter'masuk' ataupun volunteer masuk, awak tetap the best amongst the best!!

>Sekian, salam aidiladha!<

4 comments:

  1. salam, wah terharu di sini! :')

    hehe.!DDJ nice name..btw,sy x gne blogskin..just guna blog biasa je.. thanks sebab sudi buat entry untuk saya!

    ReplyDelete
  2. wah... tahniah...
    moga terus maju jaya... ^_^

    ReplyDelete
  3. hye nak ajak join GA...^_^

    http://qasehcinta88.blogspot.com/2012/10/segmen-2nd-anniversary-giveaway-by-qcey.html

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.