Korean Time! Oh La La Couple

aynora nur | 31 October, 2012,4:23 PM |
Advertisement
As-salam,

Minggu ini minggu yang busy teramat busy bagi saya. Dengan komputer yang asyik breakdown, line putus2 dan printer ketiga2nya tak berfungsi...maka hidup dan dunia blog saya ada tunggang langgang sikit. You all perasan tak? Tak perasan baguslah...

Demi memenuhi minat mendalam pada korean drama, saya share juga drama korea terbaru ni...untuk bacaan korang yang minat. Cuba korang tengok dan lihat (hihi...)


Ringkasan sinopsis:

Sebuah komedi romantik yang mengisahkan kehidupan pasangan yang berkahwin yang mahu bercerai, tetapi sebaliknya berakhir dengan kedua jasad mereka tertukar di mahkamah. Selepas berkahwin selama 12 tahun, Soo Nam dan Yeo Ok mengambil keputusan untuk bercerai kerana tiada persefahaman. Ketika urusan inilah mereka telah bertukar jasad.

Page_10514_user_291822_1351407643ohlala 

**sumber 


Drama ini dibintangi oleh:

Shin Hyun Joon sebagai Soo Nam
Kim Jung Eun sebagai Yeo Ok
Han Jae Suk sebagai Hyun Woo
Choi Sung Guk sebagai Lee Baek Ho
Han Chae Ah sebagai Victoria Kim
Byun Hee Bong sebagai Old man Wolha
Narsha sebagai Musan
Ryu Shi Hyun sebagai Ae Sook
Uhm Min Woo sebagai Gi Chan
Hyun Jyu Ni sebagai Go Il Ran

Semoga korang suka dengan drama ini, agak gila2 sikit dan kelakar.

>To The Beautiful You dah nak habis, jangan lupa tengok ya...<
Tag : Korean Time
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
4 Komen untuk "Korean Time! Oh La La Couple"

semua kerja tergendala...pulak tu month end...stress!!

dah tgk..mmg best cerita ini..kelakar semasa mereka membawa watak suami dan isteri yang bertukar jasad...

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top