Korean Time! Oh La La Couple

Tudung kanak-kanak
As-salam,

Minggu ini minggu yang busy teramat busy bagi saya. Dengan komputer yang asyik breakdown, line putus2 dan printer ketiga2nya tak berfungsi...maka hidup dan dunia blog saya ada tunggang langgang sikit. You all perasan tak? Tak perasan baguslah...

Demi memenuhi minat mendalam pada korean drama, saya share juga drama korea terbaru ni...untuk bacaan korang yang minat. Cuba korang tengok dan lihat (hihi...)


Ringkasan sinopsis:

Sebuah komedi romantik yang mengisahkan kehidupan pasangan yang berkahwin yang mahu bercerai, tetapi sebaliknya berakhir dengan kedua jasad mereka tertukar di mahkamah. Selepas berkahwin selama 12 tahun, Soo Nam dan Yeo Ok mengambil keputusan untuk bercerai kerana tiada persefahaman. Ketika urusan inilah mereka telah bertukar jasad.

Page_10514_user_291822_1351407643ohlala 

**sumber 


Drama ini dibintangi oleh:

Shin Hyun Joon sebagai Soo Nam
Kim Jung Eun sebagai Yeo Ok
Han Jae Suk sebagai Hyun Woo
Choi Sung Guk sebagai Lee Baek Ho
Han Chae Ah sebagai Victoria Kim
Byun Hee Bong sebagai Old man Wolha
Narsha sebagai Musan
Ryu Shi Hyun sebagai Ae Sook
Uhm Min Woo sebagai Gi Chan
Hyun Jyu Ni sebagai Go Il Ran

Semoga korang suka dengan drama ini, agak gila2 sikit dan kelakar.

>To The Beautiful You dah nak habis, jangan lupa tengok ya...<

4 comments:

  1. Replies
    1. semua kerja tergendala...pulak tu month end...stress!!

      Delete
  2. dah tgk..mmg best cerita ini..kelakar semasa mereka membawa watak suami dan isteri yang bertukar jasad...

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.