Lawak Santai ~ Edisi 5

aynora nur | 05 August, 2013,9:27 AM |
Advertisement
Sesekali hidup kita perlukan rehat dan suasana santai. Sebagai menyeimbangkan topik dan artikel serius dalam blog ini, saya menyiarkan cerita lawak santai sebagai hiburan semata-mata. Adakala hidup kita perlukan ketawa sebagai satu riadah minda. Selamat bersantai...hehe



Lawak+Santai+aynoranur
Lawak Santai Dalam LRT 

Seorang gadis cantik menaiki LRT yang sangat penuh sesak. Gadis itu berdiri betul betul di depan seorang pemuda. Seketika kemudian pemuda itu bangun, namun belum sempat pemuda itu berkata apa apa, gadis cantik itu menolak pemuda itu dengan lembut ke tempat duduknya sambil berkata, 

"Terima kasih, saya lebih suka berdiri". 

Pemuda itu tercengang dengan penuh kehairanan. Dia sedikit jengkil kerana ditolak oleh gadis itu walaupun secara lembut. Pemuda itu pun berdiri semula tetapi sekali lagi gadis cantik itu menolaknya duduk semula dan berkata dengan sedikit kuat hingga didengari oleh lain lain penumpang, 

"Tak apa, tak payah susah susah, saya lebih suka berdiri." 

Tanpa putus asa pemuda itu berdiri lagi untuk kali yang ketiga sambil menjerit, 

"Woii cik kak !! Saya nak turun laaaaa!!! Saya dah terlepas perhentian saya tau !!? Apa punya perasan lah dia ni?!!!
Tag : Lawak Santai
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
1 Komentar untuk "Lawak Santai ~ Edisi 5"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top