Review Blog 2.0

aynora nur | 13 September, 2013,9:45 AM |
Advertisement
Review Blog 2.0 - Masih sempatkah saya join segmen Review Blog 2.0 ni? Sebab menurut kata blog owner, 

Sonang syaratnya? Review ni akan berlangsung sampailah satu tempoh yang tak pasti. hehehehe. Satu entri kemungkinan besar akan digabungkan 2 hingga 3 blog depends pada kemeriahan korang sudi nak join.

So, tawakkal ajelah...hihi


 


Syarat join segmen pun tak susah, hanya klik, follow & ikut blog dia. Itupun saya dah buat semua. Satu saya perasan, Sheila suka komen dan aktif blogwalking. Sebab itu bila dia buat segmen review blog 2.0 ini ramai yang join. Tahniah kepada Sheila sebab segmennya berjaya. 

Dan, masihkah saya layak join segmen ini? Saya harap Sheila ada masa untuk review blog aynoranur pulak..

Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
6 Komen untuk "Review Blog 2.0"

faae jarang ikut segmen yang ada review2 ne :D

Assalamualaikum awak. sorry sheila lambat publish link blog awak tersenarai dah. hehehe.

dah terima masuk kak! awak dapat nombor 57. tunggu direview ya :)

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top