Header Ads

Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015


Advertisement
Bloglist Aynorablogs.Com Sepanjang Tahun 2015 | Bismillahirrahmanirrahim...moga dengan izin Allah segmen terbuka sepanjang tahun yang saya namakan, "Bloglist Aynorablogs.Com Sepanjang Tahun 2015" ini boleh berjaya dan mendapat sokongan anda semua. Psstt...(sebenarnya ini first time saya buat segmen...)

Semua blogger yang join saya akan pilih dan masukkan dalam bloglist blog ini. So, tiada pilih kasih okay. Anda boleh memilih untuk meletakkan aynorablogs.com di bloglist blog anda atau sebaliknya, tiada paksaan.


Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015




Syarat-syarat Mudah Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015

1. Terbuka kepada semua blogger di seluruh Malaysia
2. Buat satu entri dengan tajuk "Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015" dan backlink kan ke blog ini.
3. Tuliskan serba ringkas tentang diri dan blog anda. 
4. Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015 berlangsung selama setahun dari 1/1/2015 - 31/12/2015.
4. Tinggalkan URL entri anda tersebut diruangan komen di bawah.
5. Like fanpage aynorablogs.com.

Tujuan Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015

Cuba mewujudkan win-win situation di mana dalam kita menyertai segmen ini, kita saling mengenali blogger yang ada dan aktif di Malaysia. Lagi pula boleh bertukar-tukar ilmu tentang pelbagai perkara. Dalam hal ini, sudah tentu blog yang aktif akan lebih dikunjungi oleh saya dan pembaca blog ini. Bukankah itu satu bentuk promosi juga...hihi

Jom! join dan sebarkan bahagia...hidup penuh motivasi!

75 comments:

  1. Assalamualaikum.

    alaa siannya aynora baru buat segmen pertama..hehehe

    win-win situation tu yg mengujakan...

    ReplyDelete
  2. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear, dah pegi blogwalking di blog anda. Selamat berjaya yek..

      Delete
  3. http://sebabakusabrina.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dik sebab join. Good luck! saya ada tinggal mesej di blog ya..

      Delete
  4. mia joinnnn

    http://www.mialiana.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot Mia sebab join segmen bloglist ni...selamat maju jaya dalam kerjaya dan dunia blog ya

      Delete
  5. Join ^^

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dik, mulai 1/1/2015 saya akan senaraikan di bloglist ya

      Delete
  6. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    join :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dear kerana support segmen ini. Good luck!

      Delete
  7. http://madey09.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html lapor diri join ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih cikgu. Oh cikgu ya...saya dah pegi BW blog anda. Sangat aktif dan banyak artikel. Selamat berjaya dalam segala bidang..

      Delete
  8. mcm menarik ja nanti la kita join hehehe

    ReplyDelete
  9. Salam, saya nak turut serta. :)

    Ini linknya : http://ringantangan.com/contest/item/239-aynorablogs-com-bloglist-2015

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot. cantik blog, guna joomla ya? A new experience for me..

      Delete
  10. Join :D

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear. Dah BW blog anda. Ada tinggal mesej kat komen box...nice blog.

      Delete
  11. http://www.aimisyahirah.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear. Salah seorang rakan blogger yang bergelar model, kan? Yup! hidup harus memiliki impian yg besar...good luck friend..

      Delete
  12. Saya join:
    http://jangohorres.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear kerana memeriahkan segmen bloglist ni. Dah melawat blog awak..ada buat entri kesihatan ye? Bagus tu...

      Delete
  13. Papaglamz join.. Hehehe

    http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-bloglist-aynorablogscom.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join. Dah BW kat blog Papaglamz..penceritaan yg santai..

      Delete
  14. sy suda join :D
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks join. Blog anda nice and santai. Selamat maju jaya ye..

      Delete
  15. jemput baca ;)

    http://loveneddy.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab join. Dah BW blog awak...cantik dan ramai follower yek...selamat maju jaya ya.

      Delete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum :)

    sy join ye ^^
    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    Jemput join segmen sy jugak :)
    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-sakura.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam...suka bunga sakura ya? Pandai edit blog jugak? Bagus2..kreatif

      Delete
  18. yaya join . dan yaya letak blog akak dalam blog list yaya juga :) salam kenal dri yaya :)

    http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear sebab letak blog akak dlm bloglist awak. Semoga maju jaya..

      Delete
  19. join :)

    http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
  20. saya join :) http://www.blogparihh.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dik, tunggu 1/1/2015 ya..akan disenaraikan dlm bloglist

      Delete
  21. Assalamualaikum. Saya join, ye :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..dah pegi blog awak. Simple but nice..

      Delete
  22. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you joined segmen bloglist ni. Blog awak ada banyak cerita pasal Jozan kan?

      Delete
  23. luqman Joined.
    http://www.arepnakbebel.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    Luqman pon ade buat bloglist untuk tahun 2015 :) jom la join same.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sebab join. Saya ada tinggalkan komen di sana ya.

      Delete
  24. saya join,

    http://sallyadan.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear, teruskan minat berblog ya, jangan patah semangat bila diuji dengan cabaran.

      Delete
  25. Saya nak join juga....

    http://bondaseri.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear, ohh..pengedar Shaklee ya. Selamat maju jaya..

      Delete
  26. Ira pun join :D

    http://bluekawaii-ira.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah pegi BW blog Ira, minat k-drama ya? Sama lah kita..

      Delete
  27. Assalamualaikum! Hye kak -SalamPerkenalan
    saya join ya! ^^

    http://cicihana.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam dik! Student ya...belajar rajin2 dan berjaya dlm semua bidang..

      Delete
  28. Replies
    1. Adik student ni...belajar rajin-rajin tau

      Delete
  29. Assalamualikum . Saya join . ^^

    http://tykasyazwani.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam...haii, peminat pet ke? Dah BW kat blog awak..selamat berjaya dlm semua bidang.

      Delete
  30. salam

    saya join juga

    http://www.syukurnyasihat.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sebab join segmen bloglist ni. Distributor Shaklee ya? Teruskan usaha perniagaan anda...

      Delete
  31. Jemput join segmen ini

    http://www.syukurnyasihat.com/2014/11/segmen-blog-review-by-syukurnya-sihat.html

    ReplyDelete
  32. http://www.syuhadasalleh.my/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sebab join. Selamat maju jaya..

      Delete
  33. www.aindotainblogspot.com
    saya join~

    ReplyDelete
  34. join :)

    http://ohresepiku.blogspot.com/2014/12/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput join segmen sy juga :)
      http://buatwanita.blogspot.com/2014/10/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

      Delete
    2. Thank you dear..tunggukan 1/1/2015 untuk disenaraikan kat bloglist blog ini..

      Delete
  35. Zati nak join :)

    http://missizzatinadheera.blogspot.com/2014/12/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear sebab sudi join. Sudah lawat blog awak yek...minat artis korea ya? Sama lah kita..

      Delete
  36. http://ijahoney.blogspot.com/2015/02/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html join :)

    ReplyDelete
  37. saya nak join juga :)

    http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
  38. nak masok boley~~minta ampun lah sbab lambat~~~hheheh~~bolehlah terima ye~~

    nah ..http://dilainmot.blogspot.my/2015/12/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete
  39. jgn lupakn sayer~~minta maaf lambat~~

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.