Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015

aynora nur | 15 November, 2014,8:07 PM |
Advertisement
Bloglist Aynorablogs.Com Sepanjang Tahun 2015 | Bismillahirrahmanirrahim...moga dengan izin Allah segmen terbuka sepanjang tahun yang saya namakan, "Bloglist Aynorablogs.Com Sepanjang Tahun 2015" ini boleh berjaya dan mendapat sokongan anda semua. Psstt...(sebenarnya ini first time saya buat segmen...)

Semua blogger yang join saya akan pilih dan masukkan dalam bloglist blog ini. So, tiada pilih kasih okay. Anda boleh memilih untuk meletakkan aynorablogs.com di bloglist blog anda atau sebaliknya, tiada paksaan.


Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015




Syarat-syarat Mudah Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015

1. Terbuka kepada semua blogger di seluruh Malaysia
2. Buat satu entri dengan tajuk "Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015" dan backlink kan ke blog ini.
3. Tuliskan serba ringkas tentang diri dan blog anda. 
4. Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015 berlangsung selama setahun dari 1/1/2015 - 31/12/2015.
4. Tinggalkan URL entri anda tersebut diruangan komen di bawah.
5. Like fanpage aynorablogs.com.

Tujuan Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015

Cuba mewujudkan win-win situation di mana dalam kita menyertai segmen ini, kita saling mengenali blogger yang ada dan aktif di Malaysia. Lagi pula boleh bertukar-tukar ilmu tentang pelbagai perkara. Dalam hal ini, sudah tentu blog yang aktif akan lebih dikunjungi oleh saya dan pembaca blog ini. Bukankah itu satu bentuk promosi juga...hihi

Jom! join dan sebarkan bahagia...hidup penuh motivasi!
Tag : Segmen, Tips SEO
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
75 Komen untuk "Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015 "

Assalamualaikum.

alaa siannya aynora baru buat segmen pertama..hehehe

win-win situation tu yg mengujakan...

http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

http://sebabakusabrina.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

mia joinnnn

http://www.mialiana.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

Join ^^

http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

join :D

http://madey09.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html lapor diri join ya

mcm menarik ja nanti la kita join hehehe

Salam, saya nak turut serta. :)

Ini linknya : http://ringantangan.com/contest/item/239-aynorablogs-com-bloglist-2015

Join :D

http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

Hihi...saya budak baru belajar..

http://www.aimisyahirah.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

thanks dear, dah pegi blogwalking di blog anda. Selamat berjaya yek..

terima kasih dik sebab join. Good luck! saya ada tinggal mesej di blog ya..

Thanks a lot Mia sebab join segmen bloglist ni...selamat maju jaya dalam kerjaya dan dunia blog ya

Terima kasih dik, mulai 1/1/2015 saya akan senaraikan di bloglist ya

Terima kasih dear kerana support segmen ini. Good luck!

Terima kasih cikgu. Oh cikgu ya...saya dah pegi BW blog anda. Sangat aktif dan banyak artikel. Selamat berjaya dalam segala bidang..

Thanks a lot. cantik blog, guna joomla ya? A new experience for me..

Thank you dear. Dah BW blog anda. Ada tinggal mesej kat komen box...nice blog.

Thanks dear. Salah seorang rakan blogger yang bergelar model, kan? Yup! hidup harus memiliki impian yg besar...good luck friend..

Saya join:
http://jangohorres.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

Thanks dear kerana memeriahkan segmen bloglist ni. Dah melawat blog awak..ada buat entri kesihatan ye? Bagus tu...

Papaglamz join.. Hehehe

http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-bloglist-aynorablogscom.html?m=1

sy suda join :D
http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html
Belog Miss Balqis

Terima kasih sebab sudi join. Dah BW kat blog Papaglamz..penceritaan yg santai..

Thanks join. Blog anda nice and santai. Selamat maju jaya ye..

jemput baca ;)

http://loveneddy.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

Terima kasih sebab join. Dah BW blog awak...cantik dan ramai follower yek...selamat maju jaya ya.

This comment has been removed by the author. - Hapus

Assalamualaikum :)

sy join ye ^^
http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

Jemput join segmen sy jugak :)
http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-sakura.html

yaya join . dan yaya letak blog akak dalam blog list yaya juga :) salam kenal dri yaya :)

http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

join :)

http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

saya join :) http://www.blogparihh.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

Assalamualaikum. Saya join, ye :)

http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

luqman Joined.
http://www.arepnakbebel.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

Luqman pon ade buat bloglist untuk tahun 2015 :) jom la join same.huhu

Thanks sebab join. Saya ada tinggalkan komen di sana ya.

Thank you joined segmen bloglist ni. Blog awak ada banyak cerita pasal Jozan kan?

Waalaikumussalam..dah pegi blog awak. Simple but nice..

Thanks dik, tunggu 1/1/2015 ya..akan disenaraikan dlm bloglist

Thanks dear sebab letak blog akak dlm bloglist awak. Semoga maju jaya..

Waalaikumussalam...suka bunga sakura ya? Pandai edit blog jugak? Bagus2..kreatif

saya join,

http://sallyadan.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

Thanks dear, teruskan minat berblog ya, jangan patah semangat bila diuji dengan cabaran.

Saya nak join juga....

http://bondaseri.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html?m=1

Ira pun join :D

http://bluekawaii-ira.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

Assalamualaikum! Hye kak -SalamPerkenalan
saya join ya! ^^

http://cicihana.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

Assalamualikum . Saya join . ^^

http://tykasyazwani.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

Thanks dear, ohh..pengedar Shaklee ya. Selamat maju jaya..

Dah pegi BW blog Ira, minat k-drama ya? Sama lah kita..

Waalaikumussalam dik! Student ya...belajar rajin2 dan berjaya dlm semua bidang..

Waalaikumussalam...haii, peminat pet ke? Dah BW kat blog awak..selamat berjaya dlm semua bidang.

Adik student ni...belajar rajin-rajin tau

salam

saya join juga

http://www.syukurnyasihat.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

Jemput join segmen ini

http://www.syukurnyasihat.com/2014/11/segmen-blog-review-by-syukurnya-sihat.html

http://www.syuhadasalleh.my/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

terima kasih sebab join segmen bloglist ni. Distributor Shaklee ya? Teruskan usaha perniagaan anda...

terima kasih sebab join. Selamat maju jaya..

www.aindotainblogspot.com
saya join~

join :)

http://ohresepiku.blogspot.com/2014/12/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

jemput join segmen sy juga :)
http://buatwanita.blogspot.com/2014/10/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

Thank you dear..tunggukan 1/1/2015 untuk disenaraikan kat bloglist blog ini..

Zati nak join :)

http://missizzatinadheera.blogspot.com/2014/12/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

Thanks dear sebab sudi join. Sudah lawat blog awak yek...minat artis korea ya? Sama lah kita..

http://ijahoney.blogspot.com/2015/02/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html join :)

saya nak join juga :)

http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

Sila check blog kat sidebar ya. tq

nak masok boley~~minta ampun lah sbab lambat~~~hheheh~~bolehlah terima ye~~

nah ..http://dilainmot.blogspot.my/2015/12/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

jgn lupakn sayer~~minta maaf lambat~~

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top