Panduan Gred Pemarkahan Bagi Tahun 1 Hingga 6 Dan UPSR

aynora nur | 07 November, 2014,November 07, 2014 |
Panduan Gred Pemarkahan Bagi Tahun 1 Hingga 6 Dan UPSR - Semua ibu bapa mengharapkan keputusan yang baik dan cemerlang terhadap anak-anak mereka. Oleh sebab itu kita harus ambil tahu serba sedikit tentang perubahan sistem pembelajaran di negara kita demi mencapai tahap pendidikan yang lebih berkualiti.

Panduan Gred Pemarkahan Bagi Tahun 1 Hingga 6 Dan UPSR 

Bagi anak-anak yang sedag menunggu keputusan UPSR, mesti sedang berdebar-debar kan? Bersabarlah ya adik-adikku sekalian. Sementara itu, bagi ibu bapa yang nak tahu tentang panduan gred pemarkahan bagi sekolah rendah daripada tahun 1 hingga 6, boleh lah semak pada jadual di bawah.


Semoga maklumat di atas dapat memberikan sedikit gambaran kepada ibu bapa untuk memantau perkembangan anak masing-masing.

Rujukan:

Semakan Keputusan Pelajar Sekolah Rendah Dari Tahun 1 hingga Tahun 6


Selamat berjaya!

Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
5 Komen untuk "Panduan Gred Pemarkahan Bagi Tahun 1 Hingga 6 Dan UPSR "

Nice sharing...banyak membantu

Assalamualaikum.

terima kasih aynora ingatkn ayie sesuatu yg dah lama ayie lupa pasal gred pemarkahan sekolah rendah nih.. :)

Waalaikumussalam Ayie,

Hihii...skrg kena ingat utk anak pulak ke?

Amin. Insya Allah..aynora klu ada anak mmg best kn bole dari kecik lagi bawa pi masjid, ayie suka tgok bapa yg bawa anak2 kecil pi masjid..suka sgt :)

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Back To Top