loading...

Semoga Sembuh Seperti Sediakala, Tunku Abdul Jalil!

aynora nur | 13 December, 2014,6:27 PM |

Semoga Sembuh Seperti Sediakala, Tunku Abdul Jalil!


Terkini!!! {5 Disember 2015} ; Al Fatihah Buat Tunku Abdul Jalil....
Luahan Hati TMJ - Inilah Malam Paling Sukar, adikku
Sebagai rakyat dari selatan tanahair yang menghormati institusi beraja dan kasihkan sultannya, saya ikut bersimpati dengan keadaan kesihatan Tunku Laksmana Johor yang dikatakan sedan diuji dengan penyakit kanser.

Berita terkini yang baru dikeluarkan hari ini bertarikh 13/12/2014 oleh Berita Harian online, saya kongsikan buat makluman semua. Doakanlah kesejahteraan beliau.

Tunku Laksamana Johor, Tunku Tunku Abdul Jalil Sultan Ibrahim yang selamat menjalani pembedahan, semalam kini berada dalam keadaan stabil dan masih dirawat di Guangzhou, China.

Menteri Besar Johor, Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin, berkata Sultan Johor, Sultan Ibrahim Iskandar turut mengucapkan terima kasih kepada seluruh rakyat Johor tidak kira bangsa dan kepercayaan agama yang sentiasa mendoakan kesihatan anakanda Baginda itu.

"Baginda turut menyampaikan salam kepada seluruh rakyat dan akan pulang ke negeri Johor sedikit masa lagi.

"Justeru, sebagai Menteri Besar, saya menyeru kepada semua rakyat Johor agar terus mendoakan supaya Tunku Abdul Jalil kembali sihat seperti biasa," katanya dalam satu kenyataan di sini, sebentar tadi.

Sementara itu, Yang Dipertua Majlis Jemaah Diraja Johor, Datuk Abdul Rahim Ramli, berkata Tunku Abdul Jalil kini sedang berehat dan dijangka pulang ke tanah air dalam masa terdekat bagi mendapatkan rawatan susulan di sini.

Beliau berkata demikian pada sidang media di Bilik Serindit, Lapangan Terbang Antarabangsa Senai di sini, sebentar tadi.
#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Info

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
2 Komen untuk "Semoga Sembuh Seperti Sediakala, Tunku Abdul Jalil!"

Sebagai rakyat Johor saya mendoakan Tuanku Abdul Jalil berada dalam keadaan sehatwalafiat dan sejahtera seperti sedia kala..Aamin.

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Back To Top