Free Ijonkz Responsive Blogger Theme | Optimized SEO

aynora nur | 02 February, 2015,12:32 PM |
Advertisement
Free Responsive Blogger Template | Optimized SEO - Peranan peranti mudah alih amat besar dalam menyampaikan info terkini dan berguna kepada para pembacanya. Kebanyakan pengamal media elektronik menggunakan kecanggihan teknologi tersebut untuk mendekati penggunanya. Antara salah satu medium terpenting untuk menyampaikan info adalah blog. Bagi pengendali blog, anda diharuskan atau senang kata mesti mengambil peluang ini untuk bersaing secara sihat dalam menyampaikan maklumat yang tepat kepada pengguna sasaran.

Bagaimana nak pikat pembaca?

Cara paling effektif yang saya buat adalah tukar template/design blog kepada yang bersifat responsive iaitu boleh ubahsuai mengikut pengguna dan peranti/gadget yang digunakannya. Dengan cara ini pengguna telefon bimbit mudah akses kepada blog kita. Hasilnya, trafik ke blog mencanak naik! Tak percaya? Cubalah!

Free Responsive Blogger Template | Optimized SEO


Bagi anda yang tercari-cari Free Responsive Blogger Template, apa kata anda cuba template yang saya gunakan. Memang tidak mengecewakan! Pada kebiasaannya pageviews blog setiap hari antara 2,000PV hingga ke 5,000PV, tetapi sebaik saya menukar ke responsive template for blogger blogspot ini, trafik ke blog meningkat hingga ke 9,000PV sehari. Ia sangat bagus untuk mereka yang menggunakan blog sebagai medium membuat pendapatan sampingan.

Nak tengok buktinya di blog aynorablogs.com? Tengok gambar di bawah.


Pada nombor 1 menunjukkan pageviews bila saya gunakan template biasa, manakala pada keadaan nombor 2, setelah saya gunakan responsive blogger template. Oleh kerana kajian saya (ehh??) telah mendatangkan kejayaan, maka saya kongsikan kepada anda semua. Tidak salah pun mencuba, betul tak?

Download Free Ijonkz Responsive Blogger theme (jenis Boxed Width)


Saya redirect kan website yang berkaitan untuk anda download template Ijonkz Responsive Blogger Template V1.15. Klik pada link di bawah.






Okay. Saya bagi serba sedikit kelebihan template ini. Antaranya:
  • Optimized SEO (Search Engine Optimization)
  • Responsive Design (Boxed or Full)
  • Manual Featured Post from Image Widget (Responsive Skitter Slideshow)
  • Auto Featured Post (Responsive Skitter Slideshow)*
  • Support Blogger Template Customize Editor (Upload Image Background)
  • Lightweight Auto read-more (support third party image, and Youtube Thumbnail)
  • Ajax Page Navigation
  • Tabs Widgets ready
  • Cool blogger threaded comment (Support Google+ Comment) and Facebook Comment or Disqus Comment
  • JSON Search Result *
  • Ajax Recent Post by Tag (5 Post Type(Slider, Vertical, Combine, Gallery and Horizontal) support random) *
  • Ajax Recent Comment Widget *
  • Ajax Related Post Widget *
  • Ajax News Ticker Widget *
  • Two View Mode (List and Grid) with Cookies
  • Meta Keywords And Description Support (Official Meta Description Support)
  • Emoticon
  • Compatible with major browsers (IE8+,Mozilla,Chrome,Safari,Opera)
  • Custom Error 404 Page
  • RTL Language Support
  • Support Post Preview
  • CSS Print Ready
  • Custom Share widget icon (addthis widget plugin)
  • Professional admin layout, help you easy work with blog layout.
Ha! Cukuplah sharing info tentang kelebihan Ijonkz Responsive Blogger theme (jenis Boxed Width) di atas. Jika nak cuba, bolehlah mulakan sekarang. 

Share, LIKE & spread the happiness! Amazing life!
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
5 Komen untuk "Free Ijonkz Responsive Blogger Theme | Optimized SEO"

Patut nak coba dah, terimakasih

Silakan dicuba...yang baik & bagus kita kongsikan.

terima kasih! saya dah guna template ni ^_^

I appreciate you and I would like to read your next post.
Thanks for sharing this useful information.
We know your time is very important.
So, We will help you for finding many important website link that you need for every work.
Just Bookmarks one website and get more website link .
all important website link
Seo Tutorial

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top