Header Ads

Pengalaman Shopping Yang Sweet Di SweetMuslimah


Advertisement
Pengalaman Shopping Di SweetMuslimah Yang Sweet - Saya salah seorang pengguna dan peminat fesyen yang suka membeli belah secara online. Sebenarnya nak jadi pengguna yang rajin online dan shopping online agak sukar tetapi kena ada keyakinan, berhati-hati dan bersangka baik. Kalau kena tipu jugak, itu maknanya bukan rezeki kita. Mungkin juga itu balasan perbuatan kita yang lepas ...(pernah tipu orang jugak..hihi)

Orait...saya adalah agen affiliate untuk produk sweetmuslimah.com. Oleh kerana jadi agen, saya kena rajin tengok latest info, produk terlaris, promosi yang sedang dijalankan dan sebagainya. Itu pun sebagai ilmu untuk menjual produk kepada orang. Dah kenal, barulah boleh jatuh cinta dengan produknya...kan?

Baca:
1) Beli Baju Kurung Raya Eksklusif Di Sweet Muslimah
2) Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Dijadikan cerita, saya berminat dengan skirt labuhnya yang berwarna warni. Sepasang berharga RM69.00. So saya beli dua pasang la...warna hitam dan gold, kalau tak silap. So, berikut adalah pengalaman saya sebagai pelanggan baru.

Cara Daftar Pelanggan Baru


Bila nak mula beli, anda boleh terus klik pada gambar produk yang disukai, ORDER dan pesanan anda akan masuk pada CART/bakul. Dari sini anda akan di bawa ke menu DAFTAR.

Sebagai pelanggan baru, anda boleh DAFTAR pada pautan di bawah:


Kemudian penuhkan borang seperti diminta. Bila semuanya telah selesai, anda pilih cara bayaran yang hendak digunakan. Siap.

Selepas itu, ada beberapa pengesahan email akan diterima. Seperti di bawah.

1. Email Pengesahan Bayaran Telah Diterima


 


2. Email pesanan anda telah diterima dan akan diproses sebaik sahaja pembayaran telah disahkan. Juga, disertakan butiran produk yang dipesan.

3. Ada mesej susulan yang barang dipesan telah dihantar. Kemudian pihak Sweet Muslimah menghantar pesanan mesra mungkin kita telah menerima barang yang dipesan. Memang sooo sweet...hihi

Urusan Mudah Dan Mesra


Secara kesimpulannya, setelah berurusan sendiri dan merasai pengalaman shopping di Sweet muslimah, saya rasa mereka telah melakukan yang terbaik terhadap pelanggan mereka. Cara komunikasi mereka amat mesra. Cara berurusan yang amat mudah dan setempat, meaning...cara bayar dan resit yang amat mudah diakses hanya dengan satu klik!

Jika anda mahu shopping di sweet muslimah, jangan rasa ragu dan sangsi. Gerenti puas hati.

Selamat membeli belah...
Tudung kanak-kanak

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.