Enter your keyword

19 February, 2016

Bookcafe Jualan Penghabisan Stok Diskaun Buku Sehingga 50%

Bookcafe Jualan Penghabisan Stok Diskaun Buku Sehingga 50%. Siapa tak suka dengan buku? Saya rasa semua orang secara dasarnya suka buku, tak kiralah apa genrenya samada business, buku seram, novel cinta, buku motivasi, buku agama dan sebagainya. Buku adalah terapi, boleh senyum dan ketawa ikut cerita dalam buku. Boleh terinspirasi dengan motivasi yang dikongsikan oleh penulisnya.

Jika anda pencinta buku, kini masa yang sesuai anda beli belah dan window shopping buku-buku terbaik di bookcafe.com.my. Hihi...

Bookcafe Jualan Penghabisan Stok Diskaun Buku Sehingga 50%


Bookcafe sekali lagi mengadakan jualan penghabisan stok daripada 15 - 29 Februari 2016 dengan diskaun setinggi 50% untuk buku terpilih.


Nak tengok buku yang dapat diskaun sehingga 50% tu??? Apa lagi, KLIK je GAMBAR DI BAWAH dan anda akan dibawa terus ke laman terbabit. Mudah, kan??


Ada banyak lagi buku yang terdapat dalam promosi penghabisan stok ini. Cepat bookmark tarikh yang saya katakan di atas kerana selepas itu tiada lagi tawaran diskaun hebat sebegini yang amat menguntungkan anda!

Peringatan: Diskaun, penghantaran percuma, hadiah & semua keistimewaan di Bookcafe hanya untuk pelanggan berdaftar. Hanya 5 saat untuk mendaftar. Pendaftaran PERCUMA. Klik di sini untuk daftar.

No comments:

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.