Bookcafe Jualan Penghabisan Stok Diskaun Buku Sehingga 50%

aynora nur | 19 February, 2016,11:20 AM |
Advertisement
Bookcafe Jualan Penghabisan Stok Diskaun Buku Sehingga 50%. Siapa tak suka dengan buku? Saya rasa semua orang secara dasarnya suka buku, tak kiralah apa genrenya samada business, buku seram, novel cinta, buku motivasi, buku agama dan sebagainya. Buku adalah terapi, boleh senyum dan ketawa ikut cerita dalam buku. Boleh terinspirasi dengan motivasi yang dikongsikan oleh penulisnya.

Jika anda pencinta buku, kini masa yang sesuai anda beli belah dan window shopping buku-buku terbaik di bookcafe.com.my. Hihi...

Bookcafe Jualan Penghabisan Stok Diskaun Buku Sehingga 50%


Bookcafe sekali lagi mengadakan jualan penghabisan stok daripada 15 - 29 Februari 2016 dengan diskaun setinggi 50% untuk buku terpilih.


Nak tengok buku yang dapat diskaun sehingga 50% tu??? Apa lagi, KLIK je GAMBAR DI BAWAH dan anda akan dibawa terus ke laman terbabit. Mudah, kan??


Ada banyak lagi buku yang terdapat dalam promosi penghabisan stok ini. Cepat bookmark tarikh yang saya katakan di atas kerana selepas itu tiada lagi tawaran diskaun hebat sebegini yang amat menguntungkan anda!

Peringatan: Diskaun, penghantaran percuma, hadiah & semua keistimewaan di Bookcafe hanya untuk pelanggan berdaftar. Hanya 5 saat untuk mendaftar. Pendaftaran PERCUMA. Klik di sini untuk daftar.
Tag : Book Cafe
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
0 Komen untuk "Bookcafe Jualan Penghabisan Stok Diskaun Buku Sehingga 50%"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top