Doa Merawat Sakit Mata

aynora nur | 04 February, 2016,11:37 AM |

Aynorablogs.Com - Dalam cuaca yang panas melanda sesetengah negeri, ramai pula yang mengadu sakit mata. Sakit mata adalah bila mata kemerah-merahan, gatal dan bila bangun tidur tahi mata banyak dan melekat di tubir kelopak mata. Ada banyak sebab antaranya kerana panas dalam badan. Jangan biarkan sakit mata anda tidak dirawat kerana ia boleh berjangkit.

Selain daripada ambil ubat doktor, anda boleh juga amalkan doa sakit mata di bawah sebagai alternatif.


Doa Merawat Sakit Mata

Doa Merawat Sakit Mata
Doa Merawat Sakit Mata

Doa sakit mata dalam rumi:

SYIFAA-U KULLI DAA-IN BIROHMATIKA YAA ARHAMAR ROOHIMIIN

Maksudnya: 

Ubat dari segala penyakit. Dengan rahmah-Mu Wahai Dzat Yang Paling Penyayang dari semua yang penyayang.

Doa sakit mata boleh diamalkan bila-bila masa dengan tujuan untuk memohon kesembuhan daripada Allah SWT. Bila mata sakit, banyak tugasan tergendala, betul tak? Bersyukurlah jika kita masih diberi kesihatan yang baik dan dapat menikmati keindahan alam ciptaan Tuhan ini.

#sebarkan doa sakit mata jika ia bermanfaat... 
#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Himpunan Doa

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
0 Komen untuk "Doa Merawat Sakit Mata"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

loading...
loading...
Back To Top