Rhizoplus Azzahra Penawar Gout No 1 Malaysia

aynora nur | 12 May, 2016,12:51 PM |
Advertisement
Rhizoplus Azzahra Penawar Gout No 1 Malaysia. Susah ke nak cari penawar Gout? Ada yang tak tahu apa itu gout? Meh saya nak share info tentang Gout dan cara-cara merawatnya yang telah dimodenkan dan dihasilkan dalam bentul sachet/kapsul. So, penawar gout mudah di dapati di mana-mana saja tetapi kena cari produk yang benar-benar MUJARAB!! Baca info tentang tanda-tanda Gout di bawah ya...

Yang mujarab tu macam mana? Ubat yang mujarab adalah apabila kita mengamalkannya ia boleh sembuh secepat 1 hingga 3 hari. Maksudnya, bila kena gout tak boleh langsung untuk berdiri, cecah kaki kat lantai dah bisa ya amat...tapi dengan ambil penawar Gout nih, anda dah boleh pijak lantai seawal 1 hari saja...


Rhizoplus Azzahra Penawar Gout No 1 Malaysia 


Meh baca testimoni di bawah ini, baca dulu then anda boleh decide untuk ambil RHIZOPLUS AZZAHRA atau sebaliknya...



"Nak cerita sikit. Saya adalah pengguna Rhizoplus Azzahra sejak awal tahun 2016. Puncanya saya mengalami sakit pada sendi pergelangan kaki dan sukar untuk sembahyang. Saya agak ini mungkin terseliuh sebab pada hujung Disember sibuk dengan macam-macam majlis kenduri ahli keluarga. Saya dok sapu dengan minyak panas selama 2 hingga 3 hari, tetapi kaki semakin bisa. Satu hari oleh kerana dah tak tahan, saya minta suami carikan tukang urut. Tapi En suami kata pergi jumpa doktor dulu dapatkan ubat tahan sakit.

Nak dijadikan cerita, doktor yang check saya pegang kaki saya. Dia kata, panas ni. Kemudian senyum-senyum. Bukan terseliuh tetapi gout. Saya yang tak pernah kena Gout pun terkejutlah...hihi, lepas tu makan ubat doktor tak baik jugak.

Pada esok harinya saya minta En suami carikan ubat yang paling mujarab sebab budak dah naik sekolah, mesti saya akan sibuk. Maka dia belikan RHIZOplus AZZAHRA ni. Makan sebiji dah terus boleh jalan. Tetapi masih rasa sengal kat sendi. Jadi hari kedua makan, dah boleh jalan hantar anak balik asrama. Hari ketiga dah boleh solat dengan selesa.

Alhamdulillah. Saya beli 3 kotak terus dan makan dengan istiqamah selama 45 hari tu...(1 botol ada 15 biji/kapsul). Lepas tu Gout dah hilang. Macam hilang terus. Walau makan seafood dan kekacang, saya rileks je. Sebab kat rumah ada stok herba RHIZOplus AZZAHRA.

Alhamdulillah..." - [Pn Nora Nur, May 2016, Johor] 

So berbalik kepada info tentang Gout, Gout adalah sejenis penyakit akibat berlebihan asid urik di dalam badan. Asid urik adalah bahan kumuhan berasal dari sejenis protein yang dipanggil purin. Badan kita membuang bahan kumuhan ini melalui air kencing (urin). Bagi pengidap gout, asid urik yang berlebihan tidak dibuang dan berkumpul di dalam sendi. 

Ada juga yang sudah makan seminggu terus sembuh tak sakit lagi dan nak berhenti makan Rhizoplus tapi bila tinggal dalam seminggu sakit datang kembali jadi kena terus ambil rhizoplus ker???

Jawapannya

Ya!!
Kenapa saya kata begitu? Bila ada asid urik dan toksin yg berlebihan pesakit akan mula rasa sakit. Bagi sesetengah orang yang telah terkena gout ini bermaksud system badan mereka sememangnya tidak dpt menjalankan proses mengeluarkan asid urik berlebihan dalam badan secara sendiri.. Jadi inilah tugas rhizoplus dalam membantu menghilangkan sakit terdahulu dan secara langsung mengeluarkan asid urik yang berlebihan dlm badan pesakit.. Jika asid urik dalam badan pesakit tidak terlalu byk jd proses penyembuhan berlaku cepat manakala jika byk ia berlaku lambat namun bergantung pada metabolisme pesakit juga.
Oleh sebab itu kami sarankan pesakit mengambil Rhizoplus 1-3 bln atau 2-6 bulan untuk proses FLUSHHHH iaitu mengeluarkan toksin serta ubatan yang sebelum ini menjadi rutin pesakit. Proses flush ini adalah untuk menjadikan badan pesakit yang sangat degil atau dah sebati dengan ubatan moden untuk menerima kembali penawar tradisional atau semulajadi. Setelah mengamalkan dalam jangkamasa tertentu pesakit perlu mengekalkan pengambilan Rhizoplus sekurang-kurangnya 3@4 hari sekali.. Ini kerana ramai pesakit yang tidak dapat mengawal pemakanan dan sukar untuk berpantang.. Ada juga sesetengah pesakit yang tidak tahu mereka sangat alah pada sesuatu makanan walaupun makanan tersebut dikatakan bukanlah alahan kepada pesakit gout. Jadi rutin pemakanan juga perlu diubah utk mengekalkan kestabilan/kesihatan badan. 

InsyaAllah dengan mengamalkan Rhizoplus seolah-olah seperti orang zaman dahulu memakan ulam-ulaman setiap kali makan nasi dan orang china yang sentiasa minum herba/ginseng untuk kekal sihat setiap masa. 

Jadi yang mana pesakit mahu? Makan ubatan moden setiap hari yang mudah memberi kesan negatif pada buah pinggang atau herba rhizoplus yang menghilangkan sakit sambil mengekalkan kesihatan yang sihat dan kelancaran darah dalam tubuh.



 

Tanda-tanda gout

  • Gout lazimnya menyerang ibu jari kaki.
  • Ibu jari kaki menjadi merah, panas, bengkak dan tersangat sakit.
  • Serangan selalunya berlaku secara tiba-tiba, kerap kali semalaman.
  • Sendi yang diserang menjadi bisa sehinggakan geseran dengan selimut pun begitu menyeksakan.
  • Sakit mungkin berlarutan berhari-hari, atau sekurang-kurangnya 1-2 minggu untuk reda jika tidak dirawat.
  • Sakit mungkin menyerang kembali selepas berminggu atau bulan.
  • Gout boleh menyerang sendi-sendi lain seperti buku lali, lutut, pergelangan tangan dan jari. 
Nak tahu cara pemakanan untuk orang yang terkena Gout? Boleh baca di sini : http://www.aynorablogs.com/2013/01/panduan-pemakanan-untuk-penghidap-gout.html 

Hentikan penderitaan GOUT dengan RHIZOplus AZZAHRA!
Produk 100% herba yg telah terbukti berkesan menyembuhkan ribuan pesakit gout 
di Malaysia dan Brunei.
Untuk yang sakit SENDI & SARAF juga disyorkan mencuba produk terbaik ini.
INSYAALLAH dengan izin Nya juga..kita usaha dan berdoa.


Call/whatsapp/sms agent : 013 7446292 
website: Kedai Online Aynora Inspiration

Kami akan hantar by hand kawasan sekitar yang berhampiran..insyaAllah..

Nota:
Artikel di atas adalah post berbayar untuk Kedai Online Aynora Inspiration!!
Tag : Advertorial
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
1 Komentar untuk "Rhizoplus Azzahra Penawar Gout No 1 Malaysia"

Salam, berapa harga sebotol trmasuk pos ke Sabah?

Saya di area Kota Belud, Sabah.

JaMaL.

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top