Header Ads

Terima Cek Dari Nuffnang Untuk Cashout Bulan Mei 2016


Advertisement
Lama menunggu cek Nuffnang, baru kini sampai ke tangan. Permohonan Cashout itu saya buat sekitar hujung Mei 2016 tetapi baru sekarang sampai ke alamat rumah saya. Memang lambat cara pihak Nuffnang buat bayaran, kan? Mengapa agaknya Nuffnang tak nak buat kredit terus ke akaun kita ya? Siapa tahu?? Mungkin boleh share kat ruangan komen di bawah...huhu..

Bulan ramadhan yang lepas income Nuffnang sangatlah memberangsangkan, hingga nak cecah 4 angka earning yang saya dapat. Lagipun masa tu, trafik ke blog ini pun mencanak naik iaitu sekitar 84K sehari. So, saya dapat simpulkan jika trafik tinggi, income dari Nuffnang pun tinggi jugak...


Terima Cek Dari Nuffnang Untuk Cashout Bulan Mei 2016


Inilah rupa cek yang saya terima. Ada rezeki sikit untuk buat belanja akan-makan...hihiTerima Cek Dari Nuffnang Untuk Cashout Bulan Mei 2016

Semenjak saya gunakan template yang responsif dan mesra SEO, ada saja income yang masuk dari Nuffnang ni...so, petuanya nak dapat income bagus dari Nuffnang, kenalah gunakan template yang sesuai. Okay...;)

Nasihat saya, jika anda masih ada CPUV yang masih berstatus ONGOING, jangan lupa untuk aktif update blog anda. At least tulis entri baru dengan konten yang bagus. Lebih banyak anda update, lebih banyak trafik yang singgah maka earning pada Nuffnang akan terus berjalan...

Selamat mencuba ya!
Advertisement

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.