Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com

aynora nur | 19 September, 2016,8:59 AM |
Advertisement
Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com - Sewaktu blogwalking ke blog-blog rakan blogger dan sambil tambah info tentang isu semasa, saya terjumpa banner giveaway yang dianjurkan oleh Mialiana.com. Baca info lanjutnya membuatkan saya terpanggil untuk menyertai giveaway 3D Gold Stemcell Serum tersebut. Ada juga syarat dan peraturan yang kena diikuti untuk melayakkan kita terpilih sebagai pemenang. Boleh baca di link website yang dipaparkan di hujung entri nanti ya...

Secara ringkasnya giveaway ini akan memilih 40 orang blogger untuk mencuba produk 3D Gold Stemcell Serum dalam masa 3 minggu dan kemudian review entri tentang keberkesanan produk tersebut kepada mereka yang terpilih tersebut. Ni haa...cuba nasib lah, kut-kut terpilih, rezeki kan tak pernah salah pilih tempat dan orangnya. Ya tak??


3D GOLD STEMCELL SERUM MY BEAUTY HERBS


Adakah anda ingin kulit wajah bebas tanpa jeragat, parut dan pori-pori terbuka? Adakah anda inginkan kedut di muka hilang sedikit demi sedikit dan anda inginkan semua masalah kulit muka hilang dengan hanya satu rawatan yang tidak melibatkan kos yang mahal?

3D Gold Stemcell Serum akan menjadi jawapan atau solusi untuk permasalahan anda. PARUT JERAWAT, JERAGAT yang mula berkampung di muka dan yang sudah berkerak, KEDUT di muka yang menjadi teman apabila usia semakin bertambah adalah penyebab hilang keyakinan diri untuk bersosial.

Jangan biarkan masalah ini menghantui anda setelah sekian lama anda berada di dalam dilema dan malu bertemu janji. Kini My Beauty Herbs mengembalikan kejelitaan anda tanpa perlu melakukan laser dan kos-kos perubatan yang mahal. Beralihlah kepada 3D Gold StemCell Serum yang bakal mengubah kulit muka anda dari biasa menjadi luar biasa…Sangat hebat dengan hanya calit-calit merecik... Wow...


"Penyanyi/Pengacara Feeya Iskandar antara pengguna setia 3D GOLD STEMCELL SERUM. Beliau berjaya kekalkan kulit gebu semasa mengamalkan 3D GOLD STEMCELL SERUM dengan sapuan treatment cream di waktu malam." 


   

Produk buatan MALAYSIA yang diformulasikan di FRANCE dan lulus KKM (NO KKM : NOT160106092K). Dapatkan KULIT KEKAL MUDA ANGGUN hanya dalam 30 HARI. Kesan penggunaan seawal 10 hari! Dapatkan kulit idaman anda hari ini. Dengan hanya sekotak, mesti ada perubahan ketara dan kulit lebih merecik flawless dan muda jelita. Nak lagi best pakai secara konsisten selama boleh. Memang TERBUKTI BERKESAN! Bahan SEMULAJADI!

3D GOLD Stem Cell Serum mempunyai kelebihan kerana bahan-bahannya lebih farmaseutikal dan formula yang terkini seperti Pure Argania Stemcell, Hydrolyzed Wheat Protein, Lepitium Sativum Sprouts Extract & Dermacom. Kelebihan yang ada pada 3D Gold StemCell Serum menjadikan kulit anda terus kekal muda anggun selamanya, seperti Feeya Iskandar duta My Beauty Herbs. Formula Hebat ini mampu memberi kesan “Instant Lifting” pertama kali ketika memakainya. Rangsangan tegang akan dapat dirasai secara lembut.

3D GOLD STEMCELL SERUM bagus dan berkesan untuk:

  1. Hilangkan parut hitam 
  2. Hilangkan dan cegah jeragat 
  3. Mencegah luka jerawat 
  4. Menutupi liang pori 
  5. Memperbaiki struktur kulit dan tona sekata 
  6. Lembapkan kulit 
  7. Menganjalkan kulit 
  8. Mengawal minyak pada wajah 
  9. Mencerahkan kulit 
  10. Menegangkan kerutan dimata 
  11. Pudarkan gelap bawah mata 
  12. Melindungi kulit dari sinaran UV 
  13. Mengalakkan penghasilan kolagen 
  14. Mengurangkan hingga 50% garis halus dan kedutan muka dengan pemakaian konsisten

Cara Penggunaan My Beauty Herbs, 3D GOLD STEMCELL SERUM:

  1. Sila tekan 1 ATAU 2 kali dan ratakan serum ke wajah, bawah mata, leher dan mata sebelum tidur dan waktu pagi selepas mencuci muka. Pakai 2 kali sehari untuk kesan maksimum bagi jangka masa panjang. 
  2. Pastikan anda membersihkan wajah sebelum menggunakan SERUM 
  3. Krim rawatan dipakai pada waktu malam selepas mencuci muka. Jangan dicampurkan dengan produk lain. 
  4. Minum minima 8 GELAS air kosong sehari 

Harga


RM150 Semenanjung RM159 Sabah/Sarawak $65 Brunei $65 Singapore. Dapatkan harga promosi RM120 sekarang dengan treatment cream percuma bernilai rm69.90.

Video Eksklusif Feeya Iskandar 


Soalan yang kerap ditanya:
  1. Adakah 3D Gold Stemcell Serum ini berkesan ke? InsyaAllah berkesan, kerana dah lebih 1002 orang yang telah mencuba dan berikan feedback yang sangat bagus sebelum dilancarkan. 
  2. Kenapa ramai yang order 3D Gold Stemcell Serum ini? Kesan dapat dilihat seawal 10 hari, 100% diperbuat dari bahan semulajadi, tiada kesan sampingan yang menjejaskan kesihatan, 100% lulus KKM, harga yang berpatutan dengan kualiti terbaik, mempunyai kandungan pure stemcell yang sangat tinggi, tiada pantang larang semasa pemakaian, sesuai untuk golongan lelaki dan perempuan, tahan lama dan untuk sebulan, terbukti secara klinikal, tiada bahan kimia, kualiti bertaraf antarabangsa, majoriti pengguna berpuas hati. 
  3. 3D Gold Stemcell Serum ni boleh tahan berapa lama? 3D Gold Stemcell Serum 20ml boleh tahan selama sebulan. 
  4. Boleh hilangkan parut jerawat? Jeragat degil? Boleh, kerana ada kandungan Lepitium Sativum Sprout Extract, Pure argania stemcell,Hydrolyzed Wheat Protein, Lepituim Sativum Sprouts Extract & Dermacom yang paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit & memudarkan parut-parut hitam atau pori-pori besar. Jangan lupa sapu treatment krim di waktu malam. 
  5. Boleh ke pakai toner & moisturizer jenama lain? Boleh, tiada masalah. 
  6. Ada kesan-kesan sampingan tak? Tiada kesan sampingan. 3D Gold Stemcell Serum, dirumus dengan teknologi terkini yang berkualiti tinggi dan terbukti selamat dan tidak mengakibatkan pengelupasan kulit. 
  7. Lelaki atau wanita, keduanya boleh pakai? Boleh, sesuai untuk kedua-duanya. 
  8. Bagaimana nak dapatkan 3D Gold Stemcell Serum? Dapatkan dari kami My Beauty Herbs Hq +6011 28090446 atau beli online di website www.mybeautyherbs.com.my  

Sila jawab soalan-soalan berikut :
  1. Siapakah pengguna yang akan mencuba? Saya sendiri/diri sendiri 
  2. Kondisi Kulit Pengguna Sekarang: Pigmentasi 
  3. Saya patut dipilih oleh My Beauty Herbs dan seterusnya bersetuju untuk membuat entri review 3D Gold StemCell Serum berdasarkan pengalaman pengguna kerana saya percaya hanya 3D Gold Stemcell Serum boleh menyelesaikan masalah pigmentasi sekaligus meningkatkan keyakinan diri saya.  
Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com ini dianjurkan pada 16 hingga 25 September 2016 oleh blogger Mia Liana dengan kerjasama My Beauty Herbs dalam mencari 40 orang blogger. Kepada blogger yang berminat nak join, sila klik SINI. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

Semoga anda di luar sana pun boleh join giveaway ini dan terpilih sebagai salah seorang blogger yang akan buat testimoni. Cara giveaway ini dijalankan pun agak sempoi, jadi meh lah sama-sama meriahkan contest ini.

Selamat berjaya semua! 
Tag : Contest
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
9 Komen untuk "Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com "

salam ....datang singgah dari ga yang sama...

good luck....

http://adrianafaizul.blogspot.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html

membalas kunjungan dari GA yang sama...

moga ada rezeki kitaaa

This comment has been removed by the author. - Hapus

Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com

Entri penyertaan ini telah disenaraikan. Good Luck!

- Mia Liana -

Assalamualaikum. Abam Kie datang dari GA yang sama dan terus follow blog yg menarik ini. no 984. Jemputlah ke blog saya pula. Thanks.

http://www.zukidin.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html

tahniahhhh...

http://www.mialiana.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my_29.html

salam...

jemput tengok syarat-syarat untuk buat entri review produk di http://www.mialiana.com/2016/10/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html

- Mia Liana -

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top