Buat Duit Dengan Blog Bukan Cerita Kosong

aynora nur | 24 November, 2016,3:19 PM |
Advertisement
Pengalaman Buat Duit Dengan Blog Yang Semua Orang Mesti Baca - Duit! Semua orang suka bila dengar tentang duit. Duit buat orang sakit jadi sihat, duit buat orang 'buta' dapat melihat semula. Namun jangan jadi hamba duit kelak hidup kita langsung tak berduit. Gitulah pesan saya...

Buit duit ada banyak cara. Boleh buat online bisnes, ada juga yang buka restoran dan jika berjawatan tinggi, itu memang dah rezeki dia orang dapat buat duit dengan kemampuan dan kepakaran yang ada.


Panduan Buat Duit Blog

Check semula diri kita, apakah kepakaran kita? Baiklah, saya seorang pekerja yang makan gaji. Tetapi saya suka menulis. Bila orang gila-gila buat blog, saya pun ikut buka blog. Hingga kini saya ada 3 blog yang aktif yang telah menjana income part time setiap bulan.

Anda nak tahu cara saya buat duit dengan blog? Sila baca dan hadamkan apa yang saya nak tulis kat bawah nanti.

Pengalaman Buat Duit Dengan Blog Yang Tidak Disangka-sangka 


Di bawah ini adalah koleksi income saya dengan blog. Buat duit dengan blog bukanlah omongan kosong semata-mata. Anda boleh lihat sendiri hasilnya.

Affiliate Bookcafe

Income Adsense

Affiliate Sweet Muslimah

Affiliate Tudung Si Comel
Apa yang anda lihat adalah cerita benar. Buat duit dengan blog memang satu kenyataan! Nak tahu lebih lagi, buat apa yang saya buat, iaitu baca buku buat duit dengan blog yang tak rugi anda memilikinya.

Tetapi ingat!! Jika anda buat blog hanya untuk suka-suka dan anda baru nak bermula..., anda tidak digalakkan beli dan baca buku BUAT DUIT DENGAN BLOG.

Buku buat duit dengan blog hanya untuk orang yang memiliki keinginan untuk berjaya secara bersungguh-sungguh.

Apa yang anda nampak di atas kebanyakannya adalah program buat duit dengan blog di Malaysia. Banyak program buat duit dengan blog seperti affiliate, advertorial, review produk berbayar dan lain-lain lagi. Semuanya telah mendatangkan hasil, bukan cerita kosong!

Selain itu, ada banyak cara buat duit dengan blog yang boleh anda pelajari. Buku buat duit dengan blog banyak membantu saya mendapat income berterusan dari blog! 

Tetapi macam biasa dan saya pegang sampai kini... duit bukan segalanya. Bahagia & tenang adalah kekayaan yang sebenar.
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
0 Komen untuk "Buat Duit Dengan Blog Bukan Cerita Kosong "
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top