Interview Mastery Kit Khas Untuk Persediaan Temuduga Kerja

loading...
Interview Mastery Kit Khas Untuk Persediaan Temuduga Kerja. Para graduan yang sedang mencari kerja adalah digalakkan untuk membuat persediaan mental dan fizikal bagi memperoleh kejayaan dalam temuduga tersebut. Jika tiada persediaan umpama kita nak pergi perang tanpa senjata.. cewahh..

Kalau nak berjaya kena ada usaha dik.. tak boleh dok goyang kaki mengharapkan buah tak gugur. Usaha, doa, tawakkal dan rezeki yang Allah rahsiakan tu.. kita kena gapai.

Saya ada satu set lengkap temuduga yang ingin saya ceritakan kepada anda semua di mana dalam pakej ini ada 3 ebook iaitu Personal Branding, Koleksi Resume Terbaik (Dapatkan Panggilan Interview Dengan Resume Infografik), HIRE ME (Strategi Interview Yang Digunakan Oleh Profesional Di Seluruh Dunia). Insyaa Allah dengan memiliki pakej interview ini ada akan ditawarkan pekerjaan yang anda minati.

Dalam pakej ebook INTERVIEW MASTERY KIT ini anda akan dibimbing dari sebelum, semasa dan selepas temuduga.

Best nya!! Baca sampai habis jom...


Interview Mastery Kit Khas Untuk Persediaan Temuduga Kerja 


Saya memperkenalkan kepada anda satu pakej lengkap persediaan temuduga yang boleh buat anda tersenyum manis.

Interview Mastery Kit ini harganya amatlah murah berbaloi, orang kata mampu milik jika dibandingkan dengan isi kandungannnya yang amat awesome!

Anda boleh lihat, survey, baca testimoni mereka yang sudah gunakan Interview Mastery Kit ni. Cuba window shopping kat gambar-gambar di bawah dan klik pada ayat, "SAYA NAK AKSES". Jangan malu jangan segan. Kalau rasa memang amat berguna untuk korang punya interview, share dan tag kawan-kawan untuk tengok dan beli.. (hihi...)
Interview Mastery Kit Khas Untuk Persediaan Temuduga Kerja
10 contoh resume infografik & cover letter kegemaran HR.
Hanya isi maklumat berdasarkan contoh yang telah kami berikan, Edit & Print.
Tak perlu buang masa terlalu lama untuk design resume infografik.
Kesemua template ini anda hanya perlu edit menggunakan Powerpoint sahaja.
SAYA NAK AKSES
Interview Mastery Kit Khas Untuk Persediaan Temuduga Kerja
Anda akan mahir dalam penulisan Resume & Cover
letter yang menggoda bakal majikan.
Jadi pakar dalam membina networking yang akan memudahkan
perjalanan kareer anda.50 teknik menjawab soalan
‘membunuh’ ketika temuduga.Bina Strategi Follow-Up 
selepas temuduga untuk meningkatkan peluang anda sebanyak 70%.
SAYA NAK AKSES

Interview Mastery Kit Khas Untuk Persediaan Temuduga Kerja
Perkara LARANGAN dalam menggunakan media sosial.
Apa TOPIK yang perlu ditulis dalam akaun media sosial?
Panduan lengkap A-Z memaksimakan peluang kerjaya di
Facebook, Twitter & Linkedin!
SAYA NAK AKSES
Baca yang ini juga: 


Nah! Saya belanja pula antara contoh cover resume menarik yang ada dalam Interview Mastery Kit.
Interview Mastery Kit Khas Untuk Persediaan Temuduga Kerja

Interview Mastery Kit Khas Untuk Persediaan Temuduga Kerja

Kepada setiap graduan yang menunggu peluang kerja dan temuduga.. baca dan buatlah apa yang dikongsikan dalam INTERVIEW MASTERY KIT yang sedang saya ceritakan ini. Resume yang menarik, mudah digunakan dan edit ikut citarasa anda. Best kan?

You all mesti tanya, saya dah beli atau belum? Tentulah saya ada set lengkap Interview Mastery Kit ini. Saya baca dulu barulah share kat korang.. tapi sayangnya saya sudah ada kerjaya yang diidamkan. Jadi saya tak praktikkan dalam pakej tersebut. Saya beli dan baca sebab nak tambah ilmu tentang kerjaya dan persediaan sebelum masuk bilik temuduga. Sambil tu, boleh share sikit apa yang saya tahu kepada anda, jika ada pertanyaan nanti..

Apa yang anda akan dapat dari Interview Mastery Kit? 


Ya, ini yang kita suka nak cakap.. macam-mcam anda akan dapat bila beli ebook ini pada harga selepas potongan dan terbaik iaitu RM67-00 sahaja.

1. Anda boleh membuat resume infografik dengan mudah menggunakan template dari pihak Job Kartel
2. Anda mampu menjawab soalan-soalan 'membunuh' dari temuduga.
3. Anda lebih tahu bagaimana untuk menyusun strategi bila memohon kerja
4. Tahu mana yang anda mahu dalam kerjaya anda dan anda tahu apa yang anda boleh tawarkan pada bakal majikan
5. Anda mendapat perhatian oleh 'orang industri' anda di media sosial
6. Memahami apa yang penemuduga mahukan dari calon seperti anda



Akhir sekali, saya share satu video berkaitan INTERVIEW MASTERY KIT untuk anda semua ikuti, lihat dan praktikkan.. hidup ini singkat untuk menganggur terlalu lama! 

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.