Aynorablogs - Info Tepat Dengan Lifestyle Terkini

Promosi!!
Advertisement

Memperkenalkan 

Miracaps Apricot Seed  ®

"Produk ini diformulasikan untuk masalah   sendi, gout, lutut dan arthrithis   Tiada kesan sampingan kerana  mengandungi 100% ekstrak biji aprikot berkualiti tinggi dan berasaskan semulajadi, halal JAKIM, berdaftar dgn KKM  dan sentiasa diuji di makmal KKM sendiri."


"Dulu lutut lemah, nak jalan pon susah. Lepas amalkan Miracaps, lutut jadi kuat. Angkat beban berat pon steady ja!" Tuan Ideris, 60 tahun.


Seminit Kita Berlagu, Ada Lagi Waktu...

 

Bisakah kau berubah? Masa berlalu hingga kita tak terkejarkan tetapi kau tetap sama. Begitu dahulu begitulah kamu sekarang. Teman, zaman sekarang memang mencabar, mari kita lewati hari mendatang dengan perubahan. Mungkin berdikit, mungkin merangkak tetapi yang penting kita berubah ke arah hidup positif.

Lewat minggu lalu, aku depani kenyataan. Kau hamburkan kata kata kecewa. Pada hidup dan masa depan. Kau hilang arah tujuan. Motivasi diri jatuh merundum. Kenapa teman? Apakah kau kehilangan lagi? Apakah kau belum serik menyulam gagal lalu kau ulangi silap yagn sama?

Aku dari jauh sekadar mampu berkata dalam hati. Mendoakan yang terbaik buatmu, agar kau lebih tabah mendepani sebarang musibah.


Aku pun pernah tewas sepertimu,
aynora nur, smile!

aynoranur.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik blog dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian orang lain. Lots of Love...AA

#Penafian:❤:
Gambar, artikel ataupun video yang ada di dalam blog ini ada sesetengahnya yang diambil dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya di Contact Me. Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan persekitaran, pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

Post a Comment

1 Comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.