Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Azam Dan Harapan Tahun 2014 | Aynorablogs

Azam Dan Harapan Tahun 2014 | Aynorablogs - Selamat datang tahun 2014. Mari hadirkan bahagia kepada penduduk muka bumi ini. Jom berdamai demi keamanan sejagat. Semoga kita hidup dalam keceriaan dan saling berkasih sayang. Dan, semoga hidup kita semua mencapai azam dan harapan tahun 2014 yang di cita-citakan. InsyaAllah...
Setiap orang mempunyai harapan dan impian masa depan mereka sendiri. Secara peribadinya, saya juga menanam impian yang menggunung untuk tahun 2014. Tetapi biarlah azam dan harapan peribadi saya itu saya simpan dan genggam ia dalam hati sahaja. Biarkan ia jadi motivasi diri sendiri untuk tempoh setahun lagi.

Tetapi saya akan kongsikan apakah azam dan harapan blog cinta hati saya ini buat bacaan bersama. Sekiranya saya tergelincir dari azam dan harapan yang disenaraikan ini, silalah beri tunjuk ajar dan komen yang membina.

Azam dan harapan tahun 2014 aynorablogs:-

1. Menerbitkan artikel setiap hari
2. Mengukuhkan niche blog ke arah tagline yg dimiliki - Mata Hati Wanita
3. Lebih aktif menjalinkan persahabatan alam maya sesama blogger
4. Menjayakan segmen dan GA sendiri - sebelum ni tak pernah buat
5. Meningkatkan Alexa Page Rank
6. Menggandakan usaha mempelajari teknik SEO
7. Mengecilkan saiz ranking Alexa samada pada peringkat global ataupun local
8. Menjana pendapatan secara aktif melalui blog ini.

Semoga azam dan harapan yang disenaraikan dapat dicapai dengan usaha yang gigih tanpa jemu disertai sokongan kuat dari sahabat blogger yang lain.

Kejayaan takkan dapat dicapai secara bersendirian. Oleh itu saya mengharapkan sokongan daripada pembaca semua dan sahabat blogger yang lain. Saya berusaha untuk istiqamah kepada tagline baru blog ini iaitu -MATA HATI WANITA.

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close