Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Nuffnang Medium Pengiklanan Yang Mudah Jana Income

Nuffnang Medium Pengiklanan Yang Mudah Jana Income - Saya telah mengenali Nuffnang sejak dari tahun 2010 iaitu pertama kali saya serius berblog dengan betul. Aik? Dengan betul. Apa maksudnya tu? Maknanya saya sudah tahu dengan jelas niche blog yang mahu diketengahkan dan punya visi dan misi yang betul. Hihi...
Ingat ya, dalam apa jua yang kita lakukan mesti ada minat, visi dan misi. Barulah ia mendatangkan kejayaan dan kebahagiaan buat kita. Bila buat sesuatu kerja dengan minat disertai dengan niat yang baik, insyaa Allah, Allah SWT akan melorongkan rezeki buat kita.

Dengan Nuffnang, saya telah menjana income yang boleh tahan banyaknya. Alhamdulillah. Terima kasih kepada pengunjung blog yang tak henti-henti beri sokongan kepada saya hinggakan saya telah mencapai pendapatan lebih 4 angka daripada Nuffnang.


Nuffnang Medium Pengiklanan Yang Mudah Jana Income


Pada permulaan berblog saya tidak memasang sebarang iklan di blog. Saya menulis merepek meraban dan kurang informasi yang dikongsikan. Kemudian, perlahan-lahan saya melawat atau blogwalking ke blog-blog terkenal seperti Denaihati, Lyssasecret dan banyak lagi. Dari situ barulah saya terjumpa iklan Nuffnang.

Ya, iklan Nuffnang amatlah mudah. Hanya buat 3 langkah dan anda sudah ada satu iklan Nuffnang di blog. Jika nak letak 3 jenis iklan Nuffnang di blog, lagi bagus.

Nuffnang menawarkan 3 jenis banner pengiklanan, iaitu:-
1. Banner jenis Leaderboard - Saiz 728 X 90
2. Banner jenis Skycrapper - Saiz 160 X 300
3. Banner jenis Large Rectangle  - Saiz 336 X 280

Dan, untuk cara terbaik meletakkan iklan-iklan di blog, anda boleh terus lawati website Nuffnang. Senang aje, kan?

Sekarang...bolehlah anda cuba pasang iklan Nuffnang pulak di blog masing-masing.

Selamat berjaya, #sebarkan bahagia.

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close