Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Terima Bayaran Kali Ke 3 Daripada Google Adsense

Terima rezeki lagi. Sebelum ini saya terima cek daripada Nuffnang, kali ini kepercayaan saya kepada income part time dengan Google AdSense memberikan hasil pula. Kalau tidak silap, ini kali ketiga saya dapat payment dengan Google AdSense. Rezeki bulan Februari la ni..hihi

Selain daripada itu, program Affiliate yang saya sertai juga berjalan dengan amat baik sekali. Setiap minggu ada je sales yang masuk..

Jika anda masih teragak-agak nak letak iklan daripada pengiklan seperti Google AdSense dan Nuffnang, baik anda fikir banyak kali. Tak rugi letakkan satu dua banner, dan anda tak perlu keluar modal (secara rasmi) untuk dapat income. Letak banner, buat blog mesra SEO dan jaga kualiti kandungan blog. Insyaa Allah ada rezeki untuk anda.

Terima Bayaran Kali Ke 3 Daripada Google AdsenseSaya kongsikan entri berita gembira ni agar anda semua termotivasi dengan apa yang saya buat iaitu jana income part time melalui medium blog.

Semoga anda semua boleh berjaya seperti saya dan jika nak lebih lagi boleh belajar daripada Sifu blogger iaitu saudara Hasrul Hassan.

#sebarkan bahagia...untuk hidup lebih berjaya.

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close