Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Instant Shawl Kupu-Kupu Mudah Dipakai Untuk Si Comel

Tudung Si Comel ada menawarkan tudung untuk kanak-kanak dalam pelbagai warna dan corak terkini yang pasti diminati ramai. Antara koleksi tudung mereka yang menjadi pilihan ramai adalah Instant Shawl Kupu-kupu yang menjadi pilihan utama ibu bapa untuk si comel mereka.

Instant Shawl Kupu-Kupu Mudah Dipakai Untuk Si Comel


Instant Shawl Kupu-Kupu Mudah Dipakai Untuk Si Comel


Tahukah tuan puan kenapa instant shawl kupu-kupu daripada Tudung Si Comel merupakan antara tudung yang digemari oleh ibubapa?

Baiklah.

Biar saya kongsikan maklumat berikut yang saya ambil daripada FB Tudung Si Comel.

1.TIDAK BERLAPIS - LAPIS - Instant Shawl Kupu-kupu yang kita hasilkan adalah antara Instant Shawl yang paling mudah dipakai dan dibasuh kerana sayapnya telah dijahit terus dengan badan tudung dan bukannya menggunakan kaedah lilitan berlapis.

2. TIDAK MERIMASKAN - Ianya tidak merimaskan kerana kita telah menggunakan inovasi materiel sifon lembut sebagai sayapnya bagi mengelakkan Si Comel merasa tebal dan rimas bertudung.

3. Lace bunga-bunga comel dijahit di bahagian bahu tudung agar ianya tidak terjatuh ke bawah bahu. Kebiasaanya tudung yang dipakai jatuh ke bawah seolah-olah memakai telekung dan ini merupakan antara faktor yang menyebabkan Si Comel rimas bertudung.

4. Tudung Si Comel juga menggunakan materiel 'Original Imported Cotton Prada' yang telah terbukti membuatkan Si Comel SELESA menggayakannya.

In shaa Allah kita akan terus berusaha menghasilkan lebih banyak koleksi tudung yang memenuhi ciri-ciri MUDAH, LEMBUT & SELESA. Maklumbalas rakan-rakan sangat-sangat kita perlukan =)

KeSELESAan Si Comel tuan  puan merupakan keutamaan kita di TudungSiComel =)

Untuk melihat koleksi warna lanjut, jemput puan ke Butik Online mesra smartphone kita (loading sangat laju);

[klik] >> www.tudungsicomel.com/katalog
[klik] >> www.tudungsicomel.com/katalog

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close