Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Akhirnya PV Blog Cecah 16 Juta

Yeayy!! PV blog saya dah cecah 16 juta. Satu angka yang cukup untuk menjadikan saya seorang jutawan jika ia digantikan dengan MYR...hihi, tetapi apalah daya, ia umpama mimpi dalam mimpi. PV meningkat dan cecah 16 juta PUN DAH CUKUP BERSYUKUR.

Sebabnya...

Dengan cara ini secara tak langsung income online saya dari blog juga meningkat. Ada banyak program iklan di internet yang memerlukan PV dan trafik yang tinggi setiap hari, contohnya income dari Google Adsense.

Akhirnya PV Blog Cecah 16 Juta


Nah! Saya belanja print screen PV blog yang cecah 16 juta tu...info daripada blogger.com.

Akhirnya PV Blog Cecah 16 Juta
Mesti ramai yang tanya kenapa saya selalu kongsi cerita tentang PV blog yang makin meningkat. Apakah faedahnya?

Memang ada kesannya jika saya kongsikan sesuatu yang positif. Secara langsung kita mengajak orang sama-sama berusaha meningkatkan blog masing-masing, betul tak? Tak kiralah ianya tentang blogging atau usaha kerja yang lain. Ia tetap meninggalkan impak yang bagus. Bukannya asyik share sesuatu yang mengecewakan, kan...

Jeng...jeng...

Kini mari kita sama-sama mengejar misi mencapai PV blog ke 20 juta. Agak-agak berapa lama boleh sampai ke angka tersebut. 1 bulan atau 2 bulan? Kalau digandakan usaha, promosi, dan meningkatkan artikel, pasti semuanya boleh dicapai.

Ya tak?

Jom! Tingkatkan usaha sama-sama...

Kaya berjaya dunia akhirat adalah tujuan kita hidup hari ini, esok dan seterusnya. Allahu rabbi...tujuanku.

Read More ....


Post a Comment

2 Comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close