Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Beli Online Merchandise Original Upin & Ipin Di Bookcafe

Upin & Ipin adalah ikon watak kartun yang popular di Malaysia dan digilai oleh ramai kanak-kanak. Banyak produk dihasilkan bagi memenuhi kegilaan kanak-kanak terhadap watak kartun Upin dan Ipin tersebut. Antara yang menjadi pilihan mereka adalah buku komik Upin dan Ipin. Ada yang sanggup menyimpan koleksi komik tersebut oleh kerana terlalu meminati karekter yang comel itu.

Bagi memenuhi minat mendalam golongan kanak-kanak terhadap jenama Upin dan Ipin, pihak Bookcafe telah menjadi salah satu pihak yang mengedarkan barangan Upin dan Ipin yang original. Antara barangan yang boleh dibeli secara online di Bookcafe termasuklah payung, set cadar, termos, set bekal ke sekolah dan banyak lagi. Boleh klik pada banner di bawah untuk info lanjut.

Beli Online Merchandise Original Upin & Ipin Di Bookcafe Antara barangan Upin & Ipin yang terdapat di Bookcafe adalah:

1. Tabung Cinonet - RM30.10 
2. Buku Mewarna Upin & Ipin - RM5.00
3. Bottle T-600 - RM12.17
4. Knapsack Cinonet - RM40.47
5. Beach Ball - RM9.34
6. Bobble Head - RM15.00
7. 3 in 1 Hendkerchief - RM15.00
8. Upin Ipin Bed Sheet Set - RM65.94
9. U&I Huggy - RM40.47
10. Fridge Magnet Upin Ipin - RM10.28
Dan banyak lagi....»»»

Bukan itu saja, ada bermacam-macam lagi barangan upin & Ipin yang original di jual di Bookcafe. Anda boleh dapatkan untuk anak-anak anda secara online. Lebih mudah, pantas dan selamat!
Berminat??? Klik aje pada pic di atas
Open Close Umbrella ini dijual pada harga RM37.64. Payung Upin Ipin yang menarik. Sesuai diguna semasa hujan dan juga waktu panas. Cantik corak lukisannya pasti buat anak-anak kita gembira. 
Minat kerrr? Klik aje pada gambar

Value Pack T-141 (COPAQUE) ini macam set bekal untuk anak-anak. Cerianya warna dia...harga belum campur GST adalah RM22.55. Value Pack Upin Ipin yang terdapat bekas makanan dan juga botol minuman yang menarik!


Nota:
●»»Semua harga belum termasuk GST

Bagaimana? Ada yang minat? Dapatkan koleksi barangan Upin dan Ipin secara online di Bookcafe tanpa perlu bersesak-sesak menempuh jam di jalanraya.

Anda boleh klik mana-mana gambar di atas untuk maklumat lanjut.

#Bookcafe♡♡♡

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close