Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Lazada's Big Baby Fair Blogger Contest - Lazada Big Baby Fair ini ada diskaun sehingga 85% untuk barangan bayi terpilih untuk bayi anda. Woww! Geramnya.. boleh beli macam-macam barangan bayi anda di Lazada nanti. Boleh buat stok pampers, susu formula, baju dan banyak lagi.


Anda berpeluang menikmati diskaun sehingga 85% untuk pelbagai barangan termasuklah lampin, fesyen kanak-kanak dan kelengkapan bayi. Antara jenama terkemuka yang para ibu bapa atau rakyat Malaysia boleh dapatkan sepanjang kempen “Lazada Big Baby Fair” termasuklah Mamypoko, Huggies, Nestle, Sweet Cherry, Pediasure, Goo.N, Wyeth, Anakku, Fisher Price dan banyak lagi.

Kenapa saya join Lazada's Big Baby Fair Blogger Contest ni agaknya? Selain daripada diskaun besar yang ditawarkan, pemenang Lazada's Big Baby Fair Blogger Contest akan dapat Shopping Voucher. Tak nak ke? Lagipun join contest pun percuma. Contest akan berlangsung dari 27 March hingga 2 April 2017 (11.59pm).

Lazada's Big Baby Fair Blogger Contest


Antara syarat sertai contest ini adalah setiap blogger kena jawab soalan-soalan berikut:

a. Apakah jenama diapers kegemaran untuk bayi anda?

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Jenama kegemaran kami adalah Huggies. Lapisan dalamnya yang lembut dan direka sesuai dengan kulit bayi yang nipis amat selesa dipakai oleh bayi kami. Huggies ada pelbagai saiz dan ini membolehkan bayi kami menggunakan Huggies mengikut keperluan usianya. Lagipun, harganya mampu milik membuatkan kami setia dengan jenama Huggies dari dulu lagi.

b. Apakah susu formula pilihan anda untuk bayi anda?

Susu formula kegemaran kami pula adalah susu Anmum Essential. Keluarga kami telah menggunakan susu formula Anmum Essential sejak dari anak pertama dan kedua. Susu Anmum Essential memang amat bagus untuk tumbesaran minda anak terutamanya pada usia seawal 1 tahun. Lagipun rumusan barunya tanpa gula tambahan amat sesuai untuk bayi kami.     

Susu Anmum Essential 

c. Pilih 1 produk daripada Lazada Malaysia yang mahu diberikan kepada bayi anda? 

Kami ingin sekali menghadiahkan anak kami dengan King Size Multifunctional Wardrobe - Red, yang amat praktikal bagi memenuhi ruang bilik bayi kami. Selain warnanya yang menawan, kami pasti King Size Multifunctional Wardrobe mampu memberikan ruang bilik yang selesa kepada anak kami. Kami boleh menyimpan barangan dan pakaian bayi dengan selamat.

King Size Multifunctional Wardrobe - Red
Contest yang terbuka untuk para blogger ini berlangsung dari 27 March sehingga 2 April 2017. Jom ramai-ramai blogger join contest Lazada Malaysia Big Baby Fair yang menawarkan Baucar bernilai RM600 kepada 6 orang blogger yang bertuah/ pemenang. Pemenang dipilih secara random ya...
Join contest jom! >>>>>>> Lazada's Big Baby Fair Blogger Contest

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close