Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Entri Paling Dicari Sepanjang Masa Di Aynorablogs Setakat Ogos 2017

Entri Paling Dicari Sepanjang Masa Di Aynorablogs. Lagi sekali saya kongsikan tentang blog😆, info tentang blog kesayangan saya. Saya ada banyak blog yang berbeza niche tetapi aynorablogs adalah blog berkenaan informasi, inspirasi dan resepi. So, dalam menyiapkan artikel dalam blog, selalu saya berharap ada orang yang singgah dan baca blog picisan ini. Alhamdulillah.. usaha bertahun membuahkan hasil. Blog dah terima kunjungan yang berjuta dari seluruh dunia.

Namun tak mudah untuk bertahan. Anda kena ada lebih masa, displin terhadap masa dan jujur dalam menulis. Lama kelamaan orang akan kenal gaya dan brand blog anda. Style tulisan anda. Masa akan menentukan akhirnya... kan.. kan..

Entri Paling Dicari Sepanjang Masa Di Aynorablogs


Saya printscreen dari blogger.com. tentang entri paling dicari oleh pembaca di aynorablogs. Kebanyakan pembaca datang dari enjin carian google. Alhamdulillah...

Entri Paling Dicari Sepanjang Masa Di Aynorablogs Setakat Ogos 2017
Entri Paling Dicari Sepanjang Masa Di Aynorablogs Setakat Ogos 2017

Mendominasi entri paling popular dan paling dicari adalah ANEKA RESEPI KUKUS YANG LAZAT.

Kemudian diikuti oleh CARA BUAT AIR DETOX SENDIRI UNTUK KURUS DAN SIHAT

Dan yang ketiga top adalah RESEPI AYAM MASAK LEMAK CILIPADI 

So, bagi anda yang nak entri atau artikel selalu dicari pembaca, cuba tulis niche berkaitan wanita. Samada fesyen, mekap, tips kesihatan, petua dan semestinya resepi.

Manakala, di bawah ini adalah printscreen pages di aynorablogs yang sering dikunjungi oleh pembaca. Nampaknya pages RESEPI mendominasi carta.. haha

Pages dalam blog paling dicari sepanjang masa

Daripada analisa kedua-dua iaitu entri paling dicari dan pages paling popular di aynorablogs.. saya pasti akan memanfaatkan kedua-duanya. Saya akan memperbaiki kandungan blog agar sentiasa segar dan bermanfaat kepada pembaca.

"Content is king.." dalam dunia blog yang semakin mencabar dan melebar...

Read More ....


Post a Comment

1 Comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close