Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Lindungi Keluarga Daripada Gangguan Sihir Dengan Surah Yassin Dan Al Jin

Lindungi Keluarga Daripada Gangguan Sihir Dengan Surah Yassin Dan Al Jin. Al Quran dan sunnah adalah penyuluh hidup. Menerangkan yang gelap. Menyembuhkan yang sakit dengan izin Allah jua. Sebagai hambaNya yang beriman dan percaya kepada al Quran sebagai kitab yang akhir.. maka amalkanlah hidup bersandarkan kepada al Quran. Al Quran adalah ubat kepada penyakit kecuali maut. Ya mati! Tiada ubatnya.

Dalam amalan perubatan islam, cara rawatan hanyalah berdasarkan ayat-ayat al Quran dengan cara peraturan yang sesuai. Solat hajat, solat taubat, dan bacaan al Quran serta zikir menjadi asas rawatan. Jangan percaya kepada rawatan tradisional yang tidak diketahui kesahihannya. Berhati-hati bila anda rasa tak sedap hati tentang sesuatu perkara. Bila badan dah rasa lain macam, rasa kebas pada anggota tertentu. Selain tanda-tanda sakit buah pinggang, jantung dan kencing manis.. ada kemungkinan anda terkena sihir.
Lindungi Keluarga Daripada Gangguan Sihir Dengan Surah Yassin Dan Al Jin

Lindungi Keluarga Daripada Gangguan Sihir Dengan Surah Yassin Dan Al Jin


Cuba check.... adakah anda punya tanda tanda gangguan sebegini? Jika ya.. ada kemungkinan anda terkena sihir. Na'auzubillah.

🔴 Rasa sesak dada terutamanya selepas waktu asar, yang mungkin berlarutan hingga tengah malam.

🔴 Kusut fikiran.

🔴 Sakit di bahagian tulang-tulang belakang.

🔴 Mengigau ketika tidur.

🔴 Bermimpi dengan mimpi yang menakutkan.

Jika ya..... berjumpalah dengan ustaz yang boleh merawat....

Pastikan anda lakukan perkara-perkara berikut sebagai usaha lindungi ahli keluarga anda daripada gangguan sihir.

✔ Dengarkan ayat Al Quran secara terus... terutamanya surah al-Baqarah, yasin, as-Saffat, ar-Rahman, ad-Dukkhan dan surah al-Jin tidak kurang daripada enam jam setiap hari.

✔ Jaga solat pada waktunya & sentiasa berzikir.

✔ Baca surah Yasin ketika berada di tempat pembaringan dan tidur mengiring sebelah kanan dalam keadaan berselimut, baca doa tidur & mengucap.

Semoga perkongsian ilmu di atas sedikit sebanyak memberikan kita maklumat dan berusaha jika ditimpa musibah. Setiap apa yang berlaku kepada diri kita ada sebabnya. Hanya Allah yang Maha Mengetahui. Sebagai hambaNya yang beriman.. kita boleh berusaha dengan sedaya upaya kita.

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close