Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Rahsia Tarikh Lahir Dengan Nombor 4

Rahsia Tarikh Lahir Dengan Nombor 4. Anda mungkin lahir pada 4 haribulan Januari, atau 24 haribulan Februari. Jadi, apakah rahsia tarikh lahir anda itu yang ada nombor 4. Bagaimana personaliti anda. Dalam artikel ringkas ini, saya sengaja berkongsi tentang rahsia tarikh lahir dengan nombor 4 yang mungkin sedikit sebanyak ia ada kena mengena dengan kita. Namun, jangan ambil serius perkara ini, ia sekadar tambahan info santai yang boleh kita baca sebagai tambahan bacaan kita.. hehe, no hard feeling okay!

Rahsia Tarikh Lahir Dengan Nombor 4

Jika anda lahir pada tanggal 4, 14 atau 24.. yang ada nombor 4 dalam tarikh lahir anda.. saya share kan sedikit kupasan tentang kekuatan, kelemahan mereka yang lahir dengan tarikh lahir nombor 4 di dalamnya. Jika diselidik, ada kebenarannya kajian ini walau saya tak pasti siapa yang mengolahnya atau menyelidiknya.


Rahsia Tarikh Lahir Dengan Nombor 4


Nombor Tarikh Lahir: 4


Kekuatan:

Individu yang suka belajar, tekun bekerja, mampu bersabar dan sentiasa mempunyai perancangan. Berbakat seni dan selalu berjaya dalam peperiksaan. Seorang yang boleh dipercayai dan mudah menyesuaikan diri dengan masyarakat. Mudah bersimpati dan berkarisma. Peramah, suka mengembara dan memiliki suatu kehidupan yang sentiasa ceria. Mudah bangkit dari sesuatu kegagalan.

Kelemahan:

Tak suka meluahkan perasaan tidak puas hati dalam sesuatu perkara.Suka simpan sendiri, dan terlalu menitik beratkan perkara-perkara remeh sehingga tidak melihat secara keseluruhan sesuatu perkara. Perlu berhati-hati dalam perhubungan dan perkahwinan.

Apa yang perlu dipelajari:
1) Harus belajar lebih fleksibel dan mengambil kira pandangan orang lain
2) Bersikap dan berfikiran lebih terbuka
3) Berterus teranglah dalam sesuatu perkara

Golongan terkenal yang mempunyai nombor 4:

Antara golongan orang ternama yang lahir yang mempunyai nombor 4 di dalam tarikh kelahirannya adalah Bill Gates, Alex Ferguson, Margaret Thatcher, Arnold Schwarzenegger, Tina Turner, Paul Hogan dan ramai lagi.


Sumber:

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close