Header Ads

Breakfast Ringkas Di Burger King Skudai


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Breakfast Ringkas Di Burger King Skudai
Breakfast Ringkas Di Burger King Skudai. Hari sabtu yang lepas (15/12/2018) kami sekeluarga sempat breakfast di Burger King Skudai bagi mengisi perut. Oleh kerana keadaan masih awal pagi, tidak banyak kenderaan yang parking di kawasan letak kereta berhadapan Burger King. Keadaan agak lengang.


Kami order menu paling simple dengan Cappucino dan Americano (kopi). Lega rasanya dapat hirup kopi panas dalam keadaan mata yang agak layu.

Breakfast Ringkas Di Burger King Skudai 

Breakfast Ringkas Di Burger King Skudai


Breakfast Ringkas Di Burger King Skudai


Suasana di sekitar Burger King Petronas Skudai Highway agak lengang. Kani tiba di kawasan letak kereta sekita pukul 7.15 pagi.


Kawasan parking yang lengang sewaktu kami sampai lebih kurang pukul 7.15 pagi. Namun setengah jam kemudian keadaan parking sudah semakin penuh. Ramai yang ambil peluang minum air panas di Burger King, macam kami.

 


Bila makan burger tak cukup, si kecik ni mintak french fries pulak. Iya lah, selalu makan portion banyak, bila makan burger paling simple mana nak cukup, kan? Redha je la..

Menjelang pukul 8.00 pagi kami pun bergerak memulakan perjalanan semula ke destinasi yang dituju iaitu Batu Pahat.

Semoga rakan-rakan yang sedang on the way ke mana-mana pun tujuan, diberikan kemudahan, keselamatan dan lancar semuanya pergi dan balik. Insyaa Allah..

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.