Header Ads

Segmen Bloglist Awal Tahun, Januari hingga Mac 2019, ciklapunyebelog


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Segmen Bloglist Awal Tahun, Januari hingga Mac 2019, ciklapunyebelog
Segmen Bloglist Awal Tahun, Januari hingga Mac 2019, ciklapunyebelog - Dalam musim cuti sekolah dan hujung tahun ni, ada banyak benda yang berlaku dalam kehidupan saya. Alhamdulillah.. dengan bantuan Allah dan keluarga.. kami dapat laluinya dengan berjaya. Dalam masa yang sama, ramai blogger yang buat segmen hujung tahun. Terkini, saya join segmen bloglist ciklapunyeblog.com. Jika terpilih, 10 blog akan dimasukkan ke dalam bloglist Cikla dari Jan - Mac 2019.

So, apa lagi, mari ramai-ramai join segmen ini ya!

Segmen Bloglist Awal Tahun, Januari hingga Mac 2019, ciklapunyebelog 


Syarat nak join segmen, mudah saja. Ikuti syarat yang ditetapkan. Itu je..

Segmen Bloglist Awal Tahun, Januari hingga Mac 2019, ciklapunyebelog
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh akhir: 30 Disember 2018

Cerita ceriti sepanjang tahun 2018:


Tak adalah yang menarik sangat kisah saya ni. Tapi antara yang meninggalkan kesan kepada saya adalah pencapaian peribadi sendiri bila berani drive sendiri dari JB ke Tangkak bila baru saja pandai bawa kereta tak sampai 4 bulan. Yang cuaknya apabila sampai di plaza Tol, tangan tak sampai nak touch mesin pengimbas. Alarm tol berbunyi-bunyi dengan nyaringnya. Haha... 

Dan lagi satu, dapat belikan anak bujang saya sebiji rumah flat 3 bilik pada usinya 18 tahun (tahun ini). Itu kira pencapaian peribadi jugaklah.. 

Semoga Allah SWT mempermudahkan urusan kami sekeluarga dalam membina kejayaan dan kebahagiaan di dunia atau di syurgaNya nanti.   

1 comment:

  1. Assalamualaikum. Alhamdullilah... Bab drive tu, memang cuak kan lebih-lebih kalau baru-baru pegang stereng.. Nebes sepanjang perjalanan. Hihi

    Btw, Terima kasih join. Boleh check senarai peserta di link berikut

    https://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-awal.html?m=1

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.