Header Ads

Lunch Nasi Goreng Ayam Kunyit Paling Simple


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Lunch Nasi Goreng Ayam Kunyit Paling Simple
Lunch Nasi Goreng Ayam Kunyit Paling Simple. Share hidangan lunch lagi. Kali ni menu nasi goreng ayam goreng kunyit. Ayam tu goreng kunyit dulu then makan dengan nasi goreng. Haha.. Simple kan? Nasi goreng semua orang pandai buat, hanya sedap atau tidak je. Kahkah..


Ayam goreng kunyit yang sedap adalah yang rangup di luar tetapi berjus di dalam. Lembut je, mudah dikunyah. Kemudian letak hirisan kacang panjang dan bawang holland. Crispy je ketika masuk di mulut.

Lunch Nasi Goreng Ayam Kunyit Paling Simple


Nasi goreng ayam kunyit. Memang sedap dan simple. Jom kita layan kisahnya...

Resepi Nasi Goreng Ayam Kunyit Paling Simple

Kalau tengok orang masak memang nampak mudah, simple dan cepat pulak tu siapnya. Anda nak resepi ayam goreng kunyit yang juicy tu?

Meh klik pada pautan ini ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ Ayam Goreng Kunyit Juicy

https://www.aynorablogs.com/2015/05/resepi-ayam-goreng-kunyit-ala-thai.html?m=1

Inilah menu yang saya makan masa lunch tadi. Memang sesedap rasa, terutamanya ayam goreng kunyit yang berjus dan rangup.

Sudah lah panas terik, parking pulak susah. So.. order apa yang mudah dan cepat. Rehat pun 1 jam je, alahaii masa memang jeles betul kat kita..

Walau apa yang anda makan, pilihlah makanan yang berkhasiat ya.

Selamat bersantai.

1 comment:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.