Header Ads

Tekak Nak Makan Mee Bandung Muar


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Tekak Nak Makan Mee Bandung Muar
Makan mee bandung Muar sebab bosan dah makan nasi. Hehe.. nasi tetap jadi pilihan tetapi malam tu nak cari mee pulak, maka kita order mee bandung Muar. Nak juga rasa, versi original atau klon. Hehe..

Nak tahu mee bandung tu sedap atau tak kena lah rasa kuahnya. Kalau kuah sedap, maka sedaplah mee bandung tu. Ada kuahnya pekat, ada yang cair. Ada pulak kalau you all makan kat restoran Thai, mee bandung dia dah macam mee tomyam. Haahaa..


Tekak Nak Makan Mee Bandung Muar 


Jalan-jalan malam buta sebab lapar, so start kereta dengan En suami dan anak bongsu saya cari port makan di sekitar taman perumahan kami. Tekak nak makan mee, atau pun sup. Dapat sup ekor pun sedap ni, fikir saya.

Tapi maaf, dah malam sangat sup ekor pun dah habia stok. Tak ada pilihan maka kita pilih mee bandung yang di import dari Muar ya. Jangan mare..

Tekak Nak Makan Mee Bandung Muar

Tekak Nak Makan Mee Bandung Muar

Hmn.. Mee bandung Muar yang tak berapa nak ori lah, kuah dia tak rasa macam mee bandung. Sebaliknya macam kuah kari. Atau dia orang salah bahan?? Entahlah.. Tapi sebab lapar kena telan jugak. Jangan membazir. Betul tak?

Tapi ada satu port mee bandung yang sedap yang biasa kami pergi tetapi malam memang tak beropersi. Hanya buka waktu siang. So, kena repeat mee bandung Muar yang waktu siang pulak. Jangan stress okay!!

1 comment:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.