Header Ads

Beli Baju Kurung Moden Sulam Dari ByReefa


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Beli Baju Kurung Moden Sulam Dari ByReefa
Beli Baju Kurung Moden Sulam Dari ByReefa. Pening kepala bila tiba musim cuti sekolah sebab banyak kenduri kahwin kena pergi, yang jadi masalah baju tak ada yang ngam nak pakai.. hehe, adakah anda pun macam saya? Takkan nak guna balik baju yang pergi kerja tu. Macam tak best pulak, kan..

Saya order hari Ahad, tiba hari selasa dah sampai. Walau yang pos barang tu dari Perlis kalau tak silap. Jadi, memang cepat sistem pengeposan dia orang. Ni bukan kali pertama beli ya, dah berkali-kali.. Sampai abang courier service dah kenal muka kita. Heheh..

Beli Baju Kurung Moden Sulam Dari ByReefa


Demi nak cari baju untuk majlis perkahwinan, saya gagahi meronda facebook tentang baju. Since saya nak cari baju yang bersulam, maka saya search keywords berkaitan.

Jeng.. jeng.. jeng..

Jumpa pun. Banyak sangat koleksi baju kurung bersulam ByReefa. Taip je byReefa... Akhirnya saya order baju dalam 3 pasang. Semua corak sulam dengan warna yang berbeza. Saiz pun ngam je dengan saya.

Saiz yang saya nak pun ada. Memang best!!

Jom layan gambar baju kurung bersulam byReefa.. saya beli jenis Melissa kurung moden sulam.


Baju nya pun sedap di pakai. Senang nak iron.. dan bahagian ketiak/ bawah lengan amat selesa. Elok terletak je. Almaklum ada sesetengah baju kurung rasa ketat kat ketiak. Macam tak selesa gitu.. hehe

Kalau korang berminat, cuba taip baju kurung moden bersulam.. nanti banyak yang keluar taw..

Selamat bershopping online ya..

1 comment:

  1. kalau jumpa yg selesa. memang puas hati sangat kan.. especially kalau beli online.

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.