Header Ads

SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA

SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA. Tahun 2020 dah pun berjalan hampir setengah tahun. Macam tak perasan kan, sekelip mata je dah nak habis bulan 6. Tinggal 6 bulan saja lagi nak dihabiskan untuk tahun 2020. Apa yang kita nak buat untuk tempoh 6 bulan ke depan ni? Ada azam yang belum tercapai? Ada niat yang tergendala? Ada cita-cita yang masih diharap? Sempat lagi kut untuk merealisasikan impian dan harapan masing-masing. Kerana, selagi hidup janganlah kita mengalah. Teruskan berjuang hingga mencapai tujuan hidup tersebut.

Oh ya, untuk sementara ini, saya nak aktifkan blog mengikuti mana-mana segmen anjuran blogger. Kita support kawan-kawan yang sama minat dengan kita.. okay 👌👌

SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA



Jika anda nak join segmen Blog Shida, anda boleh lah tekan pada gambar di atas. Senang je syarat-syaratnya. 

✅ Buat satu entri dan tajuknya - SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com
✅ Copy Banner Segmen dan masukkan dalam entri serta backlink kan ke entri segmen ini.
✅ Cerita sikit dalam entri "apa yang korang suka tentang blog shida"
✅ Follow Blog Shida dan Add Facebook Shida Radzuan **jika ada facebook ya :)
✅ Dah siap? Korang boleh send link entri korang ke komen entri segmen ini sahaja ya.
20 blogger terpilih akan shida masukkan ke dalam Bloglist 2020. Bloglist ini akan kekal sehingga Disember 2020 selagi blog tersebut masih aktif.
✅ 1 pemenang akan shida pilih melalui referral tertinggi atau Top Referral dan akan membawa pulang berupa hadiah cash RM50.00

Apa yang korang suka tentang blog Shida?

Blog Shida simple dan ada banyak panduan untuk blogger otai dan baru, amat bermanfaat.

So, jomlah sama-sama support sesama bloggeŕ ya. Tarikh tamat segmen adalah 
13 Julai 2020.

Good luck girl!

6 comments:

  1. Singgah dari segmen yang sama!!

    Good luck!!!

    ReplyDelete
  2. Salam Kenal dari Shida ;)
    Terima kasih sudi join segmen shida ni :)
    teruskan berkongsi link entri ini
    untuk terus menjadi pemenang TOP REFERRAL ya!
    Good Luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga utk Shida. Goood luck dear on yr segment..

      Delete
  3. salam kenalan dari oohsenyum.com

    semoga berjaya dalam segmen shida. waaa cantik blog


    www.oohsenyum.com

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, salam kenal dari saya, yang singgah daripada segmen yang sama.. Best of luck to you...

    https://www.shikinrazali.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.