Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Tudung Sekolah Awning Lembut Untuk Si Comel

Tudung Sekolah Awning Lembut Untuk Si Come.l. Sekolah dah nak buka semula. Ibu bapa pasti orang paling sibuk mencari pakaian sekolah dan juga peralatan tulis anak-anak tersayang. Dah siapkah semuanya? Baju, kasut, tudung semua dah ada? Kalau belum ada tudung untuk si comel anda, apa kata anda layari website tudung sicomel dan lihat apa yang sesuai untuk anak-anak kita. Harga amat berpatutan, kualiti kain yang lembut serta awning tudung lembut tersedia amat sesuai untuk anak comel kita yang sedang lasak tu.. Hehe

Jika nak lihat-lihat promosi terkini di Tudung SiComel, boleh klik pada gambar di bawah. Mudah je urusan nak shopping tudung dan lain-lain barang keperluan anak-anak.

Tudung Sekolah Awning Lembut Untuk Si Comel


Mana lagi nak cari tudung sekolah awning lembut seperti di Tudung Si Comel? Pasti anda hadapi kesukaran, namun Tudung Si Comel ada penyelesaian kepada masalah ibu bapa macam kita.. 


Nak tengok2 katalog TUDUNG SI COMEL ke?? Meh KLIK SINI untuk terus tengok tudung sekolah awning scuba lembut.. ❤❤

Dihasilkan dengan kain Lycra Korea berkualiti membuatkan kanak-kanak selesa serta gembira memakainya; Sejuk, Lembut dan Gebu.
 
Ada beberapa saiz yang ditawarkan oleh Tudung Sicomel bagi kesesuaian dan keselesaan anak-anak comel kita. Bila tudung selesa dipakai, mereka akan lebih ceria belajar dan bergaul bersama dengan rakan sebaya.
Awning scuba ni dihasilkan dari material scuba istinewa dan ianya membuatkan awning terbentuk elok seolah-olah menggunakan tudung awning keras.

Selesa sangat dan tak perlu sentiasa perlu dibetulkan bila tudung ditiup angin. 

Bila anak-anak happy kita pun gembira. 😊😊

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close