Income Google Adsense Bulan Ogos USD131

Income Google Adsense Bulan Ogos USD131. Paling ditunggu oleh blogger adalah bila tibanya "hari gaji" iaitu sekitar 21 haribulan setiap bulan. Pihak Google akan menghantar email meminta kita semak akaun. Duit telah ditransfer katanya.. senyum lah kita sama-sama. Siapa yang belum cukup USD100 untuk minimum withdrawal, jangan risau. Pasti akan tiba saat dan masanya anda merasai "hari gaji" bagi seorang blogger.


Income Google Adsense Bulan Ogos USD131


Income Google Adsense saya bulan Ogos adalah USD131.09. Bila ditukarkan kepada matawang MYR dapatlah RM494.81

Oh ya, selain dari Google Adsense, saya juga menerima bayaran iklan dari Paypal dalam sekitar USD31. Bila ditukarkan ke matawang kita, jumlahnya jadik RM118.22. 

Income Google Adsense Bulan Ogos USD131

Setiap hari income blog dapatlah dalam USD3 - USD4. Kalau ada rezeki lebih, ramai yang melawat blog.. dapat juga sekitar USD5 - USD10. Perlahan-lahan ya adik-adik. Lama-lama nanti pasti ada hasilnya.

Secara ringkasnya, nak dapat income dari blog kenalah buat content yang berkualiti, penggunaan ejaan yang betul, content yang sentiasa valid walau tahun bertukar tahun dan lagi satu kena rajin promote blog atau entry korang. Okay...
 

Income Google Adsense Bulan Ogos USD131. Jika nak dapat income sederhana macam saya tu, kena rajin selalu update blog. Kalau boleh sehari satu entry. Bila kita dah buat entry, ping la entry tersebut di mana-mana media sosial yang kamu ada. Contohnya FB, twitter, Instagram, whatsapp dan sebagainya.

Kena rajin sikit la, okay💥✌

Semoga kalian juga berjaya!!

Catat Ulasan

0 Ulasan

close