Shopping Online Bag Coach Dalton 31

Shopping online bag Coach Dalton 31. Antara jenama bag kegemaran saya adalah COACH.  Banyak dah koleksi beg tangan Coach yang saya beli, selain dari jam tangan dan wallet. Paling best, jahitan dalam beg tu, amay kemas dan simple. Mudah nak letak barang-barang kita di dalamnya. Sepanjang pengamatan saya, bahagian dalam beg Coach amat compact! Nak cari barang tersembunyi dalam beg pun senang.. hehe.. 

Shopping Online Bag Coach Dalton 31

Shopping Online Bag Coach Dalton 31


Warna yang saya beli adalah white cream dan brown. So simple handbag sebenarnya, tetapi bahagian dalam dia sangat kemas, itu yang buat saya suka beli beg-beg jenama Coach.

Baca : Lebih 500 Resepi Sedap Dan Mudah Untuk Dicuba!!💖💥
berkaitan resepi mudah, resepi sedap, masakan kampung, macam-macam resepi, menu sarapan, menu lauk-pauk tengahari, menu makan malam, kuih muih, kuih raya tradisional, resepi yang mudah untuk dicuba

Shopping Online Bag Coach Dalton 31


Kali ni saya beli beg jenama Coach lagi, terus beli dua ketul sebab suka dengan pattern dia. Sangat simple tapi elegen. Itu pada saya la, psda orang lain tak pasti pulak. Kan citarasa kita semua tak sama. Betul tak?

Spesisikasi/ Description bag;


COACH DALTON 31 (COACH 76078)
- Polished pebble leather and Signature coated canvas
- Inside zip and multifunction pockets 
- Center zip compartment 
- Snap closure, fabric lining 
- Handles with 9 3/4" drop 13 1/2" (L) x 10 3/4" (H) x 5 1/2" (W) 
- Also available in other sizes 
- Style No. 76078
- RM550 (outlet item)

Shopping Online Bag Coach Dalton 31


Gambar atas dan bawah adalah gambaran bahagian dalam beg yang saya beli, Coach Dalton 31. Saya beli beg-beg ni secara online dari trusted seller. Insya Allah, so far item yang saya beli sampai dengan selamat. Semua beg dibeli secara pre-order. Bayar sebahagian deposit pada awal transaksi dan baki di bayar bila beg dah sampai dari luar negara.



Cantik kan? Warna cream pearl, warna lembut je tetapi awas, cepat kotor. Pakailah dengan cermat. 

Selamat bershopping, berbelanja lah dengan bijak tak kisahlah samada anda membeli belah secara online ataupun offline.

Catat Ulasan

0 Ulasan

close