Lifestyle Resepi Info Terbaik

Zikir Ya Fattah Ya Razzak Jadikan Urusan Dengan Manusia Lebih Mudah

Zikir Ya Fattah Ya Razzak Jadikan Urusan Dengan Manusia Jadi Mudah. Pagi minggu yang santai untuk rehatkan fikiran. Sedabg berfikir nak masak apa untuk breakfast.. mungkin ada sebahagian dari anda yang keluar bekerja pagi ni. Selamat bekerja. Semoga yang ada urusan, yang dalam perjalanan ke tempat kerja di permudahkan.

Zikir Ya Fattah Ya Razzak Jadikan Urusan Dengan Manusia Jadi Mudah
Boleh juga amalkn zikir tertentu di dalam perjalanan tersebut. Ikut lah mana yang anda mampu. Dalam zikir harian selepas solat, tambahlah zikir di bawah;

Nak baca dan amalkan di mana-mana pun boleh, tengah drive ke, tengah buat kerja ke.. boleh je..

1) Ya latif ya latif - 33 kali

2) Ya fattah ya razzaq - 33kali
- (bila diamalkan selalu bos tak marah, customer tak jengkel, semua orang tengok suka dan senang je dengan kita. Nampak kita rasa lega je.. )

3) Ya Hayyu Ya Qayyun - 1,000 kali
- (bagus untuk yang nak pergi meeting nak dapatkan job besar, nak jemput rezeki besar, nak raih kepercayaan orang, nak yakin kan orang yang kita bagus dan hebat). 

Insya Allah apa yang korang harapkan semasa buat presentation, korang nampak hebat dan mengujakan. Semuanya dengan izin Allah. Ingat tu.. 

Semoga bermanfaat.

Post You May Like ....


Catat Ulasan

0 Ulasan

close