Lifestyle Resepi Info Terbaik

Almari Putih Simpan Beg Tangan Dan Buku

Baca : GAMBAR LOKASI ....
Almari Putih Simpan Koleksi Beg Tangan. Akhirnya dah lama sangat impian yang tertunda dapat direalisasikan. Jika dulu simpan beg tangan dalam kotak dan ia memakan ruang di bilik tidur. Bila bincang dengan En suami nak jadikan bilik ke tiga sebagai bilik solat cum bilik bacaan, kita tumpang sekaki nak letak handbag dalam bilik yang sama. So akhirnya impian terlaksana. 

Almari Putih Simpan Koleksi Beg Tangan Dan Buku

Beginilah rupa bilik bacaan = bilik bag = bilik solat kami yang sederhana. Kebanyakan handbag saya digunakan untuk ke tempat kerja, jadi nampak macam formal je bentuknya, kan? Hehe.. 

Almari Putih Simpan Koleksi Beg Tangan Dan Buku

Almari Putih Simpan Koleksi Beg Tangan Dan Buku

Gambar atas - almari buku yang serba putih dan bercermin, untuk elak habuk. 

Gambar bawah - bahagian atas almari saya jadikan tempat simpan beg dan bercermin. Bahagian bawahnya saya simpan buku-buku juga.. hehe, kerana banyak juga buku-buku MBA dan degree yang masih tersimpan. Tak tahu nak bagi siapa..

Almari Putih Simpan Koleksi Beg Tangan Dan Buku

Warn putih adalah pilihan saya supaya bilik yang comel nampak lebih luas dan kemas. Kalau korang pulak suka pilih warna apa untuk perabut?

Semoga perkongsian ringkas ini dapat memberikan korang idea nak makeover bilik kecil jadi nampak luas. 

Post You May Like ....


Catat Ulasan

0 Ulasan

close