Stress boleh diurus dengan baik | Tetapi, bolehkah stress diubati?

aynora nur | 12 October, 2011,9:29 AM |
Advertisement
Kerja yang banyak selalunya buat kita stress. Dalam keadaan dunia sekarang ni, kalau seseorang berkata dia tak pernah rasa stress, dia dah cukup beruntung! Tapi agak pelik kan? Odd?

Stress boleh diurus dengan baik jika kita tahu merancang masa kita dengan betul. Banyak jenis stress sebenarnya, di tempat kerja, di rumah, dengan perniagaan kita yang lambat berkembang dan macam2 lagi. Semuanya boleh jadi stress jika kita berfikiran begitu. Tapi sebaliknya, kalau benda @ kerja yang kita buat tak memeningkan kepala, buat apa nak rasa stress. Betul tak?

Lagi satu, bolehkah tekanan/stress itu diubati? Pernah tak korang cuba? Macam mana nak 'cure' stress ek? Ada idea tak? Kalau boleh diubati, bermakna lepas ni tak adalah orang kat dunia ni stress memanjang...dan orang pertama nak dapatkan ubat stress tentulah cik puan ni, he he...

#DCP: Selalu cari tips nak bina kerjaya. Nanti ada apa2 saya share, ok.
Tag : Tips Kerjaya
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
0 Komen untuk "Stress boleh diurus dengan baik | Tetapi, bolehkah stress diubati?"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top