Enter your keyword

14 January, 2012

Raja Lawak 6 di Astro Warna

Salam selamat pagi,

Malam tadi dah tengok Raja Lawak Astro Siri 6. Nampak elok juga para peserta yang terlibat. Daripada 12 pasukan/peserta, satu sahaja peserta solo dan yang lain2 adalah peserta berkumpulan. Nampaknya dia orang not bad jugak, ada yang sudah tunjuk taring dan ada yang baru nak panas. Sebagai penonton, ada juga saya ketawa dan tertawa tetapi belum sampai tahap ketawa giler lagi la...kena usaha lebih lagi dia orang ni...(bak kata juri Sheila Rusly.)

Kumpulan yang terlibat adalad seperti senarai dibawah:

Yang persen (%) tu undi terkini diaorang yang saya dapat dari Astro. Hrm...Shiro boleh tahan jugak!

SHIRO ~ 14%
SELAK ~ 13%
KODAN ~ 12%
CUIT ~ 11%
KETUPAT ~ 10%
2YOL ~ 8%
RIKI ~ 8%
GMAN ~ 7%
KING ~ 5%
ALBOB ~ 5%
ZERO ~ 5%
SKEMA ~ 5%

Yang best ada kelainan yang ditonjolkan dlm Raja Lawak 6 ini. Setiap pelawak dibahagikan kepada 3 group yang diketuai oleh seorang Cif (Ketua). Cif kecil terdiri dari Taukeh, Angah & Yus. Ini semua bekas peserta Raja Lawak 1 dahulu. Dan yang jadi Cif besar tentulah bekas pengkritik Raja Lawak musim lalu iaitu Ahmad Idham.

ahmad idham angah taukeh

yus zizan johan
** Para pengendali Raja Lawak Astro Musim Ke 6


Dah tengok malam tadi, dah habis dan tak ada penyingkiran. Nampaknya mereka nak bagi peluang kat diaorang dulu. Jadi peluang kedua gunakan sebaik-baiknya, orrait!!

 Apapun, lawak tetap menghiburkan!
aynora nur, smile! 


aynoranur.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik blog dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian orang lain. Lots of Love...AA

No comments:

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.