Drama Kisah Cinta Di Slot Lestary TV3

aynora nur | 28 May, 2013,10:44 PM |

Drama Kisah Cinta Di Slot Lestary TV3 | Bagi peminat Shahiezy Sam dan Fazura, jangan lupa saksikan drama hebat gandingan pelakon ini di Slot Lestary TV3 yang sudahpun ditayangkan sebanyak 4 episod setakat ini. Kisah Cinta bukan cerita sembarangan sebaliknya saya berpendapat penulis dan pengarahnya berjaya menghasilkan jalan cerita sebuah drama yang lain daripada kebiasaan. Apabila menonton episod 1 beberapa minggu lepas, saya dapat lihat lakonan pelakonnya yang bersahaja dan tulen. Memang Shahiezy sam dan Fazura adalah gandingan hebat dan serasi di drama Kisah Cinta ini.

Sinopsis Drama Kisah Cinta Slot Lestary Di TV3

Kisah Cinta bermula apabila Azalea (Fazura) anak pemilik hotel terkenal, secara tak sengaja bertemu dengan Shah( Sam) dalam satu kemalangan yang membabitkan kereta antara ibu Shah dan bapa Azalea.Bermula dari detik itu, perhubungan mereka manjadi rapat dan timbul rasa cinta, tetapi persoalan yang timbul ialah mengenai hubungan ibu Shah dan juga bapa Azalea yang cuba menyembunyikan sesuatu. Sehingga konflik dan pertelingkahan antara kedua orang tua mereka telah menyebabkan hubungan mereka dilanda masalah.

Sinopsis Episod 1

31st Dec 2012, ketika ramai orang lain sedang bersuka ria menyambut tahun baru, Shah dan Azalea mendapat panggilan dan kejutan tan tidak disangka-sangka. Kedua-dua mereka pergi ke balai polis dan mendapat tahu yang ibu dan ayah mereka terbunuh dalam satu kemalangan. Tetapi apa yang mereka tidak faham adalah, bagaimana ibu Shah (Zaharah) dan ayah Azalea (Zainal) boleh berada dalam kereta yang sama. Tragedi malam itu menimbulkan satu rasa kesal yang amat besar. Konflik mula timbul antara mereka berdua. Shah dan Azalea mula menyalahkan satu sama lain di atas apa yang terjadi. Shah yang mengamuk di rumah kerana kesal dengan apa yang berlaku, terbaling sesuatu di almari sehingga terjatuh satu kotak lama. Shah tak perasan kan kotak itu. 

Info Drama Kisah Cinta TV3:

Waktu siaran: 9:00 malam setiap Selasa
Genre: Komedi romantik
Jumlah Episod: ?
Pelakon: Shaheizy Sam (Shah), Nur Fazura (Azalea),Nadia Aqilah (Julie),Ungku Ismail (Huzir),Nazim Othman (Azhari),Fazlina Ahmad Daud (Marina), Arash Mohd (Zainal), Kuza (Zaharah) 

Selamat menonton bersama keluarga!
 

#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Drama Melayu

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
2 Komen untuk "Drama Kisah Cinta Di Slot Lestary TV3"

setuju sangat2.. santai dan bersahaja je lakonan diaorg.. mcm real! huhi

Khabarnya dia orang berdua pun berlakon dlm filem yg sama,manisnya cinta. Filem adaptasi novel. Best agaknya,..

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

loading...
Buat Duit Blog
Back To Top