Kurung Raisya Felinna Boutique Impian Setiap Wanita Muslimah

aynora nur | 07 June, 2016,3:25 PM |
Advertisement
Risau kawan-kawan tegur badan makin berisi hari raya nanti? Saya ada tips simple. Jom pakai baju raya muslimah! :D Tak, ni bukan muslimah yang ketat-ketat tau, ini insyaAllah tak nampak bentuk tubuh pun.

Koleksi terbaik dari Felinna Boutique. Gorgeous yet masih menutup aurat dengan baik. InsyaAllah. Bila baju tak nampak susuk tubuh, insyaAllah takda orang nampak kita makin berisi ke kan. hehe.

Mai jenguk-jenguk di website official kami: [FELINNA BOUTIQUE], Kualiti dijamin puas hati. :)


Kurung Raisya Felinna Boutique Impian Setiap Wanita Muslimah




 

Pilih pilih, jangan tak pilih. hehe.

Kalau ada yang niat nak nampak gorgeous yet menutup aurat dengan baik, insyaAllah boleh tengok koleksi dari Felinna Boutique ni.



Warna-warna yang memang sangat cantik, design yang cun melecun, insyaAllah memang puas hati.



Mai beli online je. Tak, tak susah pun. Website kami memang mudah sangat. Boleh tengok design, size, warna semua kat situ. Boleh beli terus kalau berkenan. Jom jenguk2 website official kami : [FELINNA BOUTIQUE]

Happy shopping!
Tag : Felinna
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
0 Komen untuk "Kurung Raisya Felinna Boutique Impian Setiap Wanita Muslimah"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top