Header Ads

Terima Bayaran Google Adsense Untuk Bulan Ogos 2016


Advertisement
Terima Bayaran Google Adsense Untuk Bulan Ogos 2016. Sejak saya capai jumlah melebihi USD100 dalam income Adsense, saya akan terima payment daripada pihak Google kredit ke akaun saya melalui wire transfer. Memang mudah betul bila berurusan dengan pihak Google terutamanya bila melibatkan income daripada iklan Adsense mereka.

Tak tahu cara nak tingkatkan income Google Adsense anda?

Jangan risau. Anda boleh baca macam-macam panduan yang diberikan oleh pihak Google untuk anda menjana pendapatan lumayan dengan memasang banner iklan yang sesuai. Anda boleh baca di sini:#AskAdsense

Terima Bayaran Google Adsense Untuk Bulan Ogos 2016 


Pada setiap 21 haribulan, pihak Google akan hantar payment advise kat email saya. Macam notification la...

Lepas 3 hari, dapat kita tengok income tersebut telah dikreditkan ke akaun kita dan telah di tukarkan ke matawang MYR. Contohnya kalau dapat USD100, dapatlah RM400 (berdasarkan kadar tukaran matawang waktu tersebut.)


Klik pada gambar untuk imej lebih besar...BESAR

Pasang iklan Adsense kat blog ni percuma aje, dengan syarat anda telah lulus dalam syarat-syarat yang ditetapkan. Bila akaun anda telah diluluskan, mulakan pasang iklan Adsense anda dalam blog. Bila ada orang klik iklan dalam blog anda, maka anda akan mula menjana income part time dari Adsense. Mula-mula memang slow, ada ketika cuma dapat USD0.20 sehari, tetapi lama-lama ia akan bertambah terutamanya jika anda rajin update blog dan sesekali buat cerita tentang iklan yang keluar di blog. Macam promosi produk pengiklan la...

Kini dalam sehari saya biasa dapat USD4.50, jika sebulan dapat juga USD135. Siapa tak nak, kan?

Boleh juga bantu kita untuk menampung kos belanja harian, atau paling tidak anda biarkan saja ia bertambah setiap bulan sebagai simpanan peribadi anda.

Belum daftar akaun Adsense dengan Google? Cepatlah daftar, ok...

Alhamdulillah. Sama-sama berjaya, kaya dunia akhirat. Insyaa Allah.

#GoogleAdsense

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.