Artikel Paling Di Cari Sepanjang Zaman di Aynorablogs

loading...
Artikel Paling Di Cari Sepanjang Zaman di Aynorablogs - Dah lama juga saya tak share tentang pencapaian blog ini. Ada ketika trafik mencanak naik, ada waktunya trafik langsung tak naik-naik, statik je. Itulah asam garam dunia blog di Malaysia. Di luar negara pun sama kut...

Blog saya ber'niche'kan wanita. Maksudnya saya akan selalu kongsikan sesuatu tentang wanita, untuk wanita dari wanita kepada wanita. So, secara umumnya saya bercerita dan menulis post yang digemari oleh wanita iaitu RESEPI, PETUA, KELUARGA dan AGAMA serta KESIHATAN.

Jangan terkejut jika apa yang saya katakan itu benar iaitu hampir semua artikel paling popular sepanjang zaman sehingga tahun 2016 adalah berasaskan RESEPI.


5 Artikel Paling Di Cari Sepanjang Zaman di Aynorablogs


Hihi, saja buat tajuk agak gempak. Jika anda seorang pengiklan, maklumat yang saya nak kongsikan mungkin berguna buat anda.

Baiklah.

Di bawah ini adalah senarai 5 artikel paling popular sepanjang zaman di Aynorablogs.Com.

Artikel Paling Di Cari Sepanjang Zaman di Aynorablogs
5 Artikel paling dicari sepanjang zaman tahun 2016

Kan saya dah kata tadi, artikel paling popular didominasi oleh resepi. Laporan analisis di atas adalah daripada Blogger.com.

Oh ya, untuk melihat resepi-resepi mudah di blog ini, anda boleh lihat pada menu bar di atas. Selamat membaca ya, dan jangan lupa mencuba resepi yang mudah-mudah dan sedap.

Dengan itu saya membuka peluang pengiklanan kepada yang berminat untuk berbuat demikian. Insyaa Allah harga iklan kami berpatutan.

Sebarang pertanyaan boleh email kepada;
aynora.nur@gmail.com

2 comments:

  1. tak dinafikan, artikel berkaitan resepi atau masakan memang mudah naik trafik..:)

    ReplyDelete
  2. saya pun suka belek-belek resepi dalam blog akak..tq kak 4 sharing

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.