loading...

Artikel Paling Di Cari Sepanjang Zaman di Aynorablogs

aynora nur | 26 November, 2016,9:32 PM |
Advertisement

Artikel Paling Di Cari Sepanjang Zaman di Aynorablogs - Dah lama juga saya tak share tentang pencapaian blog ini. Ada ketika trafik mencanak naik, ada waktunya trafik langsung tak naik-naik, statik je. Itulah asam garam dunia blog di Malaysia. Di luar negara pun sama kut...

Blog saya ber'niche'kan wanita. Maksudnya saya akan selalu kongsikan sesuatu tentang wanita, untuk wanita dari wanita kepada wanita. So, secara umumnya saya bercerita dan menulis post yang digemari oleh wanita iaitu RESEPI, PETUA, KELUARGA dan AGAMA serta KESIHATAN.

Jangan terkejut jika apa yang saya katakan itu benar iaitu hampir semua artikel paling popular sepanjang zaman sehingga tahun 2016 adalah berasaskan RESEPI.


5 Artikel Paling Di Cari Sepanjang Zaman di Aynorablogs


Hihi, saja buat tajuk agak gempak. Jika anda seorang pengiklan, maklumat yang saya nak kongsikan mungkin berguna buat anda.

Baiklah.

Di bawah ini adalah senarai 5 artikel paling popular sepanjang zaman di Aynorablogs.Com.

Artikel Paling Di Cari Sepanjang Zaman di Aynorablogs
5 Artikel paling dicari sepanjang zaman tahun 2016

Kan saya dah kata tadi, artikel paling popular didominasi oleh resepi. Laporan analisis di atas adalah daripada Blogger.com.

Oh ya, untuk melihat resepi-resepi mudah di blog ini, anda boleh lihat pada menu bar di atas. Selamat membaca ya, dan jangan lupa mencuba resepi yang mudah-mudah dan sedap.

Dengan itu saya membuka peluang pengiklanan kepada yang berminat untuk berbuat demikian. Insyaa Allah harga iklan kami berpatutan.

Sebarang pertanyaan boleh email kepada;
aynora.nur@gmail.com
#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Info Blog

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
2 Komen untuk "Artikel Paling Di Cari Sepanjang Zaman di Aynorablogs"

tak dinafikan, artikel berkaitan resepi atau masakan memang mudah naik trafik..:)

saya pun suka belek-belek resepi dalam blog akak..tq kak 4 sharing

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Buat Duit Blog
Back To Top