Cari Rakan Affiliate Agoda Demi Percutian Berbaloi Dengan Promosi Hebat

aynora nur | 11 November, 2016,11:03 AM |
Advertisement
Saya adalah salah seorang blogger yang jadi rakan Affiliate Agoda. Agoda tauuu...bukan Pagoda, ingat Agoda ingatlah cuti. Agoda adalah salah satu platform mudah dn pantas untuk anda membuat perbandingan harga hotel dan tempat-tempat menarik di seluruh dunia. Lepas dah pilih dan pilih sampai berair mata, baru beli dan tempah. Mudahnya...

Agoda ada banyak pilihan tempat penginapan, hotel, dari paling murah dan pada harga yang agak mahal namun ada pilihan yang banyak yang boleh dibuat. Jika anda suka melancong pada harga murah, buatlah pilihan dengan bijak di Agoda. Saya sebagai rakan Affiliate Agoda pun boleh jadi orang tengah untuk menyampaikan hasrat anda.

Kini dengan adanya blogger sebagai rakan affiliate Agoda, urusan anda lagi mudah. Nampak aje banner kat mana-mana blog, terus aje dengan cerianya tekan, pilih, order dan bayar. Contohnya, cuba tekan banner kat bawah ni...

Cari Rakan Affiliate Agoda Demi Percutian Berbaloi Dengan Promosi Hebat 


Bagaimana anda boleh jadi rakan affiliate Agoda macam saya? Mula sekali daftar dan isikan borang pendaftaran. Ikut aje arahan yang diberikan. Bila anda sudah di arahkan untuk aktifkan link anda melalui email, terus anda boleh sign in pada dashboard anda. Mudah aje. Bagi yang sudah jadi affiliate marketing bagi berpuluh-puluh produk..., benda ni kecil je.., haha... 


Bila dah sampai kat dashboard, pilihlah alat-alat marketing yang anda nak guna. Boleh guna TEXT LINKS (nombor 1), ataupun SEARCH BOX (nombor 2), atau DYNAMIC BANNERS (nombor 3) seperti gambarajah di atas.

Satistik performance atau pencapaian jualan setiap banner atau matketing tools yang anda gunakan akan ditunjukkan seperti anak panah di atas. Statistik saya menunjukkan 0 kerana saya baru mendaftar. Hahaha...

Contoh banner yang saya hasilkan adalah seperti di bawah:

  
    
Jika anda nak tambah pendapatan daripada Affiliate dengan pelbagai produk, daftarlah dengan Rakan Affiliate Agoda iaitu antara alternatif yang berbaloi. Selamat berjaya!!
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
0 Komen untuk "Cari Rakan Affiliate Agoda Demi Percutian Berbaloi Dengan Promosi Hebat "
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top