Jualan Hujung Tahun Wallet, Jam Tangan & Kasut | Bonia Malaysia

aynora nur | 24 November, 2016,9:11 AM |
Advertisement
Jualan Hujung Tahun Wallet, Jam Tangan & Kasut | Bonia Malaysia. Bonia ada sales. Orang yang paling gembira bila Bonia buat sales besar-besaran tentulah kaum wanita dan saya sendiri. Tak jemu tengok barang-barang untuk wanita seperti jam tangan, wallet, beg tangan, kasut dan banyak lagi.

Semua orang Malaysia mesti kenal dengan jenama BONIA. Kalau nak buat hantaran teringat lah dengan Bonia. Harga pun boleh tahan murah!! Bagi kawan-kawan yang nak buat barang hantaran, cari je di Bonia. Semua ada beb!!

Jualan Hujung Tahun Wallet, Jam Tangan & Kasut | Bonia Malaysia


Bonia Malaysia buat sales hingga 50% sampai hujung bulan ini. Siapa cepat dia dapat. Grab wallet, kasut, jam tangan untuk jualan hebat yang korang tak pernah bayangkan.. ☺☺

Jualan Hujung Tahun Wallet, Jam Tangan & Kasut | Bonia Malaysia

Boleh juga terus ke website Bonia untuk info selanjutnya..
[Bonia Malaysia] http://invl.co/aww
Jika anda kesayanganku nak beli wallet dan jam tangan Bonia, teruskan mendaftar di Bonia melalui link yang saya berikan di atas.

Bonia bagus atau tidak? So far saya puas hati dengan barangan Bonia, sebab saya pernah beli semua barangan Bonia seperti but, wallet, jam tangan, kasut, beg tangan dan banyak lagi.

Semua barang yang saya sebut masih lagi elok walau ada yang dah guna lebih dari 9 tahun. Haha..., tak caya pun kenalah percaya juga. Amat berbaloi bila guna barangan Bonia, harganya memang mampu milik, orang kata...

Bonia ada sales hingga 50% untuk barangan berjenama mereka. Layankan gambar-gambar di bawah ni pun syiok...hihi


Lets shopping!! Bonia, my style!

Tag : Bonia
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
0 Komen untuk "Jualan Hujung Tahun Wallet, Jam Tangan & Kasut | Bonia Malaysia"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top