Nuffnang CPUV 14 Ongoing Awal 2017

loading...
Nuffnang CPUV 14 Ongoing Awal 2017 - Masih segar lagi 2017. Orang kata masih fresh.., bagi yang sedang bekerja, jangan malas-malas ya! Nanti boss menjeling. Awal tahun yang seronok, banyak iklan yang sangkut, insyaa Allah ada komisen baru dan banyak lagi. Itulah antara income buat blog picisan ini.

Jika anda ada daftar dengan Nuffnang, mari semak ada berapa banyak iklan yang masih ongoing atau yang dah kredit. Bulan lepas saya ada cashout lagi, jumlah sekitar RM303.65 untuk bulan Disember. Saya cashout sesuka hati, pada 24/12/2016 kalau tak silap, hehe.., tak tunggu hujung bulan pun..

Nuffnang CPUV 14 Ongoing Awal 2017 



Awal tahun 2017 yang memberangsangkan. Sila lah klik iklan kat blog admin ni, bagi yang sudi. Mungkin ada maklumat berguna yang diperolehi daripada setiap iklan yang terpapar.

Antara iklan yang masih 'ongoing' status adalah Family Mart Launch, Grab My, KL Sogo Ambassadorship, P& G Pantene dan Lactacyd x KOL Engagement. Pilih yang mana satu berminat, klik dan cari maklumat. Haha...     

Jom giatkan usaha untuk lebih berjaya dan jadi lebih baik dari hari semalam!

Bye!

1 comment:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.