loading...

Nuffnang CPUV 14 Ongoing Awal 2017

aynora nur | 04 January, 2017,9:13 AM |
Advertisement

Nuffnang CPUV 14 Ongoing Awal 2017 - Masih segar lagi 2017. Orang kata masih fresh.., bagi yang sedang bekerja, jangan malas-malas ya! Nanti boss menjeling. Awal tahun yang seronok, banyak iklan yang sangkut, insyaa Allah ada komisen baru dan banyak lagi. Itulah antara income buat blog picisan ini.

Jika anda ada daftar dengan Nuffnang, mari semak ada berapa banyak iklan yang masih ongoing atau yang dah kredit. Bulan lepas saya ada cashout lagi, jumlah sekitar RM303.65 untuk bulan Disember. Saya cashout sesuka hati, pada 24/12/2016 kalau tak silap, hehe.., tak tunggu hujung bulan pun..

Nuffnang CPUV 14 Ongoing Awal 2017 



Awal tahun 2017 yang memberangsangkan. Sila lah klik iklan kat blog admin ni, bagi yang sudi. Mungkin ada maklumat berguna yang diperolehi daripada setiap iklan yang terpapar.

Antara iklan yang masih 'ongoing' status adalah Family Mart Launch, Grab My, KL Sogo Ambassadorship, P& G Pantene dan Lactacyd x KOL Engagement. Pilih yang mana satu berminat, klik dan cari maklumat. Haha...     

Jom giatkan usaha untuk lebih berjaya dan jadi lebih baik dari hari semalam!

Bye!
#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Nuffnang

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
1 Komentar untuk "Nuffnang CPUV 14 Ongoing Awal 2017"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Buat Duit Blog
Back To Top