Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Saya Nak Ikut Jejak Anastsyea.com

Saya memanglah baru dalam benda2 macam ni, cthnya joint bloglist dsb. Saya rasa ini kali kedua saya joint bloglist yg dibuat oleh Anastasyea.com. Kenapa saya nak joint? Sebabnya blog saya masih baru dan di ‘rebranding’ kepada alamat baru iaitu aynoranur.com. Jadi saya harap dengan joint bloglist setahun  anastasyea.com ini saya boleh dapat ramai pembaca dan juga trafik (sikit pun taka pa, asalkan ada…).

Banyak yang saya pelajari dari blog anastasyea, terutamanya produk2 Google dan perkembangan terbaru dunia semasa. Saya nak jadi macam dia yang tidak kedekut share maklumat berguna tentang banyak perkara. Blog anastasyea.com jadi sumber inspirasi saya dalam memenuhi hobi sebagai seorang blogger ini.

Dengan lafaz Bismillah, saya joint bloglist anastasyea.com.

Semoga impian 2012 saya tercapai!##aynora nur: Tarikh tutup nak joint bloglist ni jatuh pada hari lahir saya, 4/12/....hehe...  


Terima kasih kerana membaca Dunia Kita di sini. Sila Klik 'LIKE' Jika Suka Dan Sila Beri Pandangan ye, Lots of Love...AARead More ....


Post a Comment

2 Comments

  1. Terima kasih krn join bloglist ni. Saya doakan semoga blog awak pun akan memperolehi trafik yang tinggi satu hari nanti .. (",)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  2. @Anastasyea Aida Thx anastasyea, u're my fabulous blogger friend...

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close