Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Panduan Asas SEO Yang Paling Berkesan

As-salam,

Panduan Asas SEO Yang Paling Berkesan! | Saya tahu memang ada banyak ebook, laman keahlian dan juga kursus yang menjanjikan anda tempat #1 di Google dalam masa 24 jam. Secara peribadi, memang saya nak percaya yang kenyataan ini benar tetapi saya rasa ianya tidak akan berlaku.

Oh, mungkin ianya boleh berlaku – untuk katakunci (keyword) yang tiada orang cari di internet – hasilnya, tiada orang akan lawati laman web anda juga.

Akhirnya, usaha dan masa anda juga sia-sia.

Kebanyakan produk SEO sebegini sebenarnya banyak menerangkan bagaimana enjin carian berfungsi dan perkara karut lain yang tak berkaitan dengan penyenaraian tempat tertinggi untuk katakunci yang banyak dicari oleh orang ramai.

Mereka cipta produk sebegini dengan sebab tersendiri. Jadi, jangan buang masa untuk benda yang terbukti kewujudannya dan yang pasti ia amat mudah!


Sekiranya anda masih ingin cuba untuk belajar cara mudah untuk berjaya di dalam penyenaraian laman web anda di enjin carian dan miliki trafik PERCUMA ini, berikut ialah beberapa tip penting untuk anda pertimbangkan bila anda beli produk panduan SEO anda seterusnya…

1) CUMA beli daripada Pakar SEO yang sebenar! Dapatkan maklumat dari orang yang benar-benar tahu apa yang mereka katakan! Maklumat yang saya berikan di dalam Panduan Asas SEO adalah kukuh. BUKAN hanya teori semata-mata!

2) CUMA beli maklumat yang telah terbukti berkesan kepada orang lain! Algorithma enjian carian sentiasa bertukar. Sekiranya anda lihat sesuatu cara terkini mendapat hasil yang bagus, ikuti cara tersebut!

3) PASTIKAN anda praktikkan strategi yang tidak akan dibantah (ban) oleh enjin carian. Sesetengah kursus mengajar anda menggunakan taktik yang akan merugikan anda dalam jangka masa panjang. Sesetengah taktik boleh menyebabkan anda disenarai hitamkan dan anda berpotensi untuk tidak mendapat sebarang trafik ke laman web anda langsung. ITU sudah tidak bagus!

4) KADANG-KADANG bagus untuk cuba sesuatu yang baru! Jangan ambil pusing sebarang cakap orang lain pada sesetengah teknik yang anda praktikkan. Anda sendiri mesti mencubanya sendiri!

Inilah faktor-faktor penting jika anda ingin beli produk berkenaan optimasi enjin carian.

Mulakan sekarang seperti saya, happy blogging! 

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close